Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

E timpul să mă retrag din Bloging?

Salut, poate ați observat unii dintre voi că în fiecare zi de luni publicam despre realizări și Proiecte care urmau să le pun în aplicare, dar este deja a două săptămână în care nu am nimic de publicat pe Blog. Lipsa de interes își spune cuvântul și încet, încet mă voi retrage din Campanii și din Blogging după mai bine de 10 ani de activitate 🙁 . Am observat că am început să scriu aproape deageaba pe Blog, au scăzut vizualizările, nu mai am nici comentarii la postări, lumea nu dă nici un simplu click la postări 🙁 . Am noroc că un prieten îmi plătește de mulți ani domeniul pentru Blog, că altfel îl închideam, ce rost mai are dacă tot nu dă lumea măcar un click, chiar dacă tot nu citește. Am avut perioade când mai câștigam 100 sau 200 lei din publicitate, aveam ceva trafic și mai prindeam un bannar publicitar sau un advertorial, nu m-am înbogățit din Blog, dar parcă erau vremuri faine când mai câștigam ceva și chiar fără să câștig ceva, dar mi-ar place să știu că nu scriu deageaba 🙁 . Dealungul anilor am încercat mai multe metode de promovare, prin diferite concursuri cu premii, cu întrebări, cu donații de diferite lucruri, cu Proiecte de întrajutorare, ect. Acuma pare că nu mai merge nimic 🙁 . Mulți Bloggeri au renunțat de mult, erau foarte multe Blog-uri în urmă cu 5 ani, acuma foarte multe au dispărut, puține au rezistat până acuma, printre care și zoltybogata.ro 😀 . Pe viitor voi publica tot mai rar pe Blog, doar când voi avea ceva foarte inportant, mă voi axa mai mult pe facebook cu ce am de publicat, pe facebook sa mutat lumea 😀 și aici se mai mișcă lumea. Am observat că pe canalul meu de youtube am 1.280 abonați și 20-40 vizualizări la clip, când public pe facebook, peste 100-200 vizualizări, deci facebook este viitorul 😀 . Multă sănătate

Anterior

Fiţi buni unii cu alţii, miloşi şi iertaţi-vă unul pe altul

Următorul

Am ajuns la concluzia că Modelul Optimus 2.S nu e un model prea reușit

  1. Este o perioada ciudata care va mai tine ceva timp… Multa lume se reprofileaza pentru multe chestii nu mai merg. Cat despre blogging, acesta este de mult depasit, dar nu complet mort.

  2. Daniel Iana

    Draga Zolty,

    Iti citesc blogul de foarte mult timp dupa ce am aflat de tine de la Groparu’. Vreau sa iti spun ca ceea ce faci tu este minunat, un om cu problemele tale sa isi ajute semenii este fantastic. Ce ai reusit sa faci tu cu doar doua degete functionale, altiii nu vor reusii niciodata si trebuie sa fii foarte mandru pentru asta.

    Iti urez multa sanatate si insanatosire grabnica dupa accidentul de circulatie.

    Daniel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén