Am fost impresionat mereu de peisajele fascinante pe care le-am vazut inca de acum multi ani in Spania. Am reusit sa calatoresc o buna bucata de timp prin aceasta tara in care am locuit aproape un deceniu. Clima a fost una dintre preferatele mele dar pe langa acest lucru am reusit sa vad orase frumoase precum Barcelona, Madrid, Sevilia si Valencia. Avand o deschidere impresionanta catre Marea Mediterana, in Spania ajungi sa gasesti o parte din cele mai frumoase plaje din Europa, unde te poti relaxa de dimineata si pana-n seara. Reintors de ceva timp, am povestit multor persoane despre locurile de acolo, unele dintre ele avand o incarcatura istorica si simbolica extrem de impresionanta. Pe unii dintre prietenii mei am reusit chiar sa-i conving sa viziteze diferite regiuni din Spania, oferindu-le sfaturi si sugestii de obiective turistice. Experienta mea in peninsula iberica m-a ajutat chiar in a fi ghid de doua ori cand o parte din prietenii mei au ales sa calatoreasca intr-un sejur de doua saptamani. Anul acesta m-am decis ca impreuna cu familia sa alegem vacante Spania tocmai pentru a le prezenta si acestora frumoasele plaje care se regasesc pe nenumaratele litoraluri din intreaga tara, ma rog pe partea estica mai exact.

In plus mai tot timpul cand am calatorit ca si turist am avut grija sa aleg o agentie de turism de incredere. In cazul meu, pot spune ca mereu am ajuns sa-mi fac vacante excelente datorita celor de la Travel Idea. Doua exemple bune sunt vacante in Madrid si vacante in Barcelona pe care le-am accesat deobicei. Chiar daca am stat mai bine de 9 ani in Spania, pot spune ca este chiar placut sa te intorci ca si turist in locurile in care ai muncit o buna bucata de timp. Imi amintesc chiar ca munca la clinica medicala unde am profesat ma impiedica sa fiu turist atunci cand imi doream eu. Acum aflat intr-o pauza fara termen de intoarcere, ma bucur ca voi fi in Mllorca pentru a ma bucura de o vacanta alaturi de familie, fapt care o buna bucata de timp mi-a lipsit.

Personal recomand tuturor cu incredere vacante in Mallorca! Cine nu stie deja, trebuie precizat faptul ca Mallorca este o bine cunoscuta locatie de vacanta pentru iubitorii de calatorii. Travel Idea pune la dispozitie in regim All Inclusive vacante catre Spania dar in acelasi timp si catre multe alte locatii. Aici as aminti si alte tari precum Italia, Portugalia, Turcia, Spania si chiar Emiratele Arabe Unite. Pentru a consulta intreg planul de sejururi si vacante cat si locatiile disponibile si datele calendaristice va recomand sa accesati cu incredere travelidea.ro.