Slavă Domnului că după aproape 4 ani de când I-am promis că voi face legământul cu El, am reușit de Rusalii. Nici nu vă dați seama căt de mult ma apăsat această povară a promisiuni față de Domnul în acești ani, că nu reușeam să o înplinesc. Cu Domnul nu ne putem juca, cu omul ne mai jucăm de multe ori, dar cu El nu. Toți spuneau că nu vreau și era foarte dureros pentru mine că nu mă înțelegeau că eu nu puteam, nu că nu vreoiam, aveți răbdare fraților cu ce-i care se luptă zilnic, încurajații, aveți răbdare cu ei și vor reușii. Dar Slavă Domnului că doar cu ajutorul lui am reușit. Domnul să vă binecuvinteze pe toți.

Mă gândeam și la posibilitatea de a face legământul în Biserica din Bogata. Din păcate după discuția care am avut cu  conducătorul Bisericii, mi-a lăsat impresia că e mult mai important locul de parcare, decât accesul meu în Biserică 🙁 .  Acest răspuns ma făcut să i-au o decizie și să fac legământul la Beiuș, la fratele Vladimir Pustan în Biserică Sfânta Treime.  Domnul mi-a dat tot ce am avut nevoie ca să pot ajunge acolo, slavă Lui.

Duminică 20 iunie am încheiat legământul cu Domnul prin stropire.  Mulțumesc foarte mult fratelui Sandu de la Suceava care a făcut 1.200 de km ca să mă ducă la Beiuș și pe cheltuiala lui, Domnul să-l binecuvânteze și să-i răsplătească.  Mulțumesc totodată lui Andrei, lui fratele Dorin și la Eli și Sorin care au fost alături de mine la acest important eveniment din viața mea. Domnul să binecuvânteze și pe voi.