Pentru duminică mi am dorit foarte mult să putem merge la o biserică. Inițial am vrut să mergem la o biserică din Hârșova, doar că distanța de 124 de km era prea mare pentru a ajunge pe ora 10 trebuia să pornim undeva dimineața pe la 7 și era destul de complicat 🙁 . Așa că am găsit o biserică la Agigea. Florin a căutat pe net și a găsit Biserica Sfanta Treime Agigea, a întrebat dacă este adaptată cu rampă și ni sa spus că, da, este adaptată pentru acces cărucioare.
Dimineața am pornit din Neptun spre Agigea (30 km) să mergem la biserică, când am ajuns la biserică am avut o foarte mare ”surpriză” ceva ce e ”normal” în România, chiar și pentru biserici 🙁 . O rampă făcută în bătaie de joc 🙁 , cred că nu urcam cu Optimus-ul nici dacă mă mai împingeau încă vreo 4-5 persoane, atâta era de abruptă 🙁 , a venit un frate; Hai că te luăm pe sus, hai că te luăm în brațe, hai că rezolvăm noi cumva, hai că nu știu ce 🙁 . Eu le am spus să se pocăiască de treaba asta și Să ți iubești aproapele ca pe tine însuți nu se încadrează în rampa pe care o au ei acolo, dar n ai ce face nici nu știu cine le a dat autorizația de funcționare având în vedere că încalcă o lege 🙁 .

Au tot insistat ei, dar nu aveam nicio șansă să urc în biserică am plecat dezamăgit 🙁 și am căutat o altă biserică am găsit la Techirghiol, biserica Betesda, o biserică mică și cu vreo 15 persoane dacă erau înăuntru,
unde am și intrat la intrare avea doar un prag micuț pe care l am trecut cu ușurință cu căruciorul. Frații au rămas uimiți când au văzut mașina de la Cireșarii și le am făcut o foarte mare bucurie. După program am mai povestit puțin și am pornit spre Mangalia ca să mâncăm ceva de amiază unde am și mâncat.
După ce am mâncat de amiază am pornit spre Vama Veche mi am dorit foarte mult să re văd acele locuri unde am fost în urmă cu 9 ani de zile, s au schimbat foarte multe în Vama Veche în ultimii 9 ani, când am fost eu și dacă țin bine minte era o doar străzi cu drum de țară, acuma aproape peste tot asfalt. Am găsit cu greu un loc de parcare și apoi ne am pornit să vizităm un pic Vama Veche, bătea un vânt destul de rece pentru mine 🙁 .
Am reușit să intru pe plajă m am plimbat pe faleză până cât am putut, este amenajat pe margine și am putut merge. Am făcut multe poze, video care urmează să le editez în următoarele zile. Ne am mai plimbat pe acolo prin Vama Veche și apoi am pornit înapoi spre Neptun.
Când am ajuns în fața hotelului din Neptun, parcarea era goală, dimineața când am plecat era plină, după masa când am ajuns era goală, toți oamenii au plecat acasă, noi ne am dus și ne am mai plimbat pe faleza din Neptun bătea un vânt foarte tare, Nu era chiar așa de rece dar mie îmi era puțin rece 🙁 .
Mi am dorit să intru cu optimusul pe plajă am trecut pe acolo pe niște scânduri și am ajuns într un loc unde mi am dorit foarte mult în largul Mării Negre, este acolo nu știu cum îi spune de pe o parte și pe alta era Marea Neagră și eu eram pe pământ, am mers până unde mi a permis betonul.
Pentru că la un moment dat am dat de niște crăpături foarte mari și nu am mai putut trece cu Optimus-ul dar mi a plăcut senzația pe care o trăiam când apa mării bătea și din stânga și din dreapta și eu eram pe uscat, era o senzație ca atunci când a trecut Moise Marea Roșie pe uscat și pe o parte și pe ailaltă era apă 😃 .
Nu am mai stat prea mult pentru că era destul de rece și mie îmi era tot mai frig, ne am dus și am mâncat de cină pe o terasă și i am de tras în cameră pentru că urma ca a doua zi să pornim spre casă. Dumnezeu să vă binecuvânteze