Salut, îmi aduc aminte de vremurile când nu aveam baie în casă și iarna mergeam afară la WC-u și uneori o mai amânam până dimineața, că înghețam pe drum până la WC-u 🙁 . E foarte greu pentru noi de mers afară în fundul curții la WC-u și de făcut baie în troacă/covată/lighean 🙁 . Acuma am baia adaptată de vreo 15 ani și cu mari sacrificii am reușit. Dar mai sunt frați de suferință care nu au aceste condiții atâta de necesare.

Vitan Alin nu are o baie în casă, îl duce fratele lui în fundul curții la WC-u, baie face în troacă, vă dați seama cât este de greu lui și mai ales celui care îl ajută? 🙁 . Să pună apa la încălzit și după baie trebuie cărată afară cu găleata, asta cel puțin o dată pe săptămână. Vara e cel mai greu, pe căldură, să stai în fund, transpiri, te opărăști între picioare și să faci baie doar o dată pe săptămână? 🙁 când ar trebui zilnic, e foarte greu 🙁 .

Toma Andrei, nici el nu are baie, merge în patru labe la WC-ul din spatele curții aprox. 15-20 m, am văsut că erau pe jos fâșii 1 m lat de ceva din cauciuc, au inprovizat un troduar ca să nu umble prin noroi când plouă 🙁 , de făcut baie, cred că nici vorbă în acest caz 🙁 , singur e clar că nu poate 🙁 , dar dacă ar avea o baie în casă, un duș, cred că s-ar descurca singur.

Sunt multe asemenea cazuri în țară, dar ce putem face noi? Cu o investiție minimă s-ar putea face strictul necesar, apa se poate băga în casă cu un hidrofor, de încălzit apa cu boiler pe curent cel mai simplu și instalat un duș, pentru apa murdară și wc-u o fosă 2/1 m e destul. Toate astea cam cât credeți că ar costa? Multă sănătate