Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Donează pentru un cărucior electric, am cumpărat primul cărucior electric

Permobil C 400

Permobil C 400

Salut. vă spune-am prin 2015 și vă reaminteam în 2016, despre proiectul Donează pentru un cărucior electric, m-am bucurat foarte mult când am primit primii 100 lei pentru acest proiect. Am văzut că se poate, pentru toate este un început. Între timp am mai primit niște bani, nu e o sumă mare, dar am mai spus-o și altădată, cu bani puțini, putem face fapte mari 😀 , normal că m-am bucurat și cu banii adunați am cumpărat acest cărucior electric din Ungaria, la un preț mai mult decât avantajos, mai precis am dat pe el 50.000 de forinți (aprox. 750 lei) Este un Permobil C 400, cu acumulatori 73 Ah aproape noi și încărcător inclus în acest preț și voi știți bine că la acești bani nu luați nici acumulatorii în România 🙁 ,căruciorul este într-o stare perfectă de funcționare, are suspensii, scaun reglabil electric, ect. Deci mă bucur că Domnul a fost alături de mine și a făcut încă o minune, ma îndrumat spre locul unde trebuie și am găsit acest cărucior electric, care în România are un preț exagerat de mare. Acum urmează ceva fain, pregătițivă 😀 .Multă sănătate

Anterior

O ÎNTREBARE DE DUMINICA (6)

Următorul

A venit căldura

 1. sint pers.cu handicap gr.1 si locuiesc in jud.alba com.metes sat taut nr.91 si a-s vrea sa te intreb daca acest carut electric ii de vinzare? daca ii de vinzare la suma de 750 lei as putea sa-l cumpar eu.

  • zolty

   Salut, nu e de vânzare, cu 750 lei l-am cumpărat din Ungaria. Multă sănătate

 2. Felicitari !!!Doamne Ajuta!

 3. nogylk

  Zolty, poate ar trebui sa faci public contactele pentru firma din Ungaria, pentru cei care au posibilitate sa-si cumpere de acolo.

  • zolty

   Nu cred că e o ideie bună, vor merge ce-i care le cumpără și le vor vinde aici foarte scumpe 🙁 .Mă mai gândesc cum să facem, eu nici nu știu măcar localitatea depozitului. Multă sănătate

 4. e marfa! si nu l vinzi?

 5. STAN VIORICA

  BUNA ZIUA , MA NUMESC STAN VIORICA SI SUNT DIN BUCURESTI ,SOACRA MEA ARE TETRAPAREZA SPASTICA SI IAR FI DE MARE AJUTOR ACEST CARUT CHIAR SI PENTRU MINE PENTRU CA MI- A RUPT SPATELE RIDICAD-O SI SINCER NU MI-AM IMAGINAT CA POATE FI ATAT DE GREU ,ACUM A CAZUT SI SI-A RUPT SI GLEZNA AMBELE OASE ESTE DEJA OPERATA LA BALTAZAR ARSENI DE DOMNUL DOCTOR BICA .SINCER, SUNT DISPERATA PENTRU CA NU STIU CUM MA VOI DESCURCA .

  VA MULTUMESC SI VA DORESC MULTA, MULTA SANATATE!

  VIORICA

  • zolty

   Bună ziua, pentru a o ridica aveți nevoie de un elevator, căruciorul nu o ridică. Multă sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén