Azi este o zi foarte importantă pentru Grupul nostru, în 2 octombrie 2021 am  primit această binecuvântare roșie de la Fundația Cireșarii.

În acești doi ani de zile a avut multe bucurii și binecuvântări. Cu ajutorul acestei ”Binecuvântare Roșie” am reușit să fim mai liberi și  am putut merge unde am avut nevoie,  acea barieră care ne împiedica să ajungem la o biserică sau altundeva la post dedicată cu ajutorul acestei binecuvintări.

În acești doi ani de zile am putut merge la biserică am putut face excursii am putut duce oamenii Unde a fost nevoie și Dumnezeu ne a binecuvântat tot timpul cu tot ce a fost nevoie.  Cea am mai mare problemă a fost lipsa de șofer. Dar și asta s a rezolvat  și de obicei locurile importante întotdeauna am fost.

În acești 2 ani de zile am făcut 32.599 km (numai să vă gândiți câtă motorină a trebuit pentru acești kilometri)  Dumnezeu ne a purtat de grijă și nu am dus lipsă niciodată de motorină, cu toate că anul trecut într o perioadă era foarte, foarte scumpă.  Unde binecuvântează Dumnezeu acolo se vede prin fapte și la noi se văd faptele, pentru că cei care ne urmăriți ați văzut de a lungul timpului.  Ce vă scriu eu aici, nu sunt povești și voi știți acest lucru.

Sigur că avem și împotriviri (uneori chiar de la cine nu ar trebui, chiar și din partea fraților 🙁 ) la unii nu le place Lucrarea care o facem, dar aceste lucruri sunt normale în zilele noastre când cineva face binele vine și cel rău să l împiedice,  la satana normal că nu i place să duce oamenii la biserică, așa-i ? 🙁

Mulțumim în primul rând Domnului că ne a ajutat, în acești doi ani de zile și ne a ferit de rău și ne pericole și ne a trimis tot ce am avut nevoie până acum, de aceea am și numit grupul Eben Ezer.

Mulțumim și celor care ne au sprijinit în acești doi ani de zile cu distribuiri și mai ales celor care ne au sprijinit financiar,  eu sper că Domnul i a binecuvântat și le a răsplătit cum spune El pe cei care ne au ajutat.

Vreau să mulțumesc și la fratele Anonim care ne ajută când avem probleme cu mașina,  chiar dacă este un om foarte, foarte ocupat își face timp când avem nevoie de ceva reparații la mașină,  să știți că el este o piesă foarte importantă în această lucrare,  Domnul să l binecuvânteze și se răsplătească.

Mulțumim Fundația Cireșarii și fratele Vladimir Pustan pentru această binecuvântare care ne este de foarte mare ajutor și de doi ani de zile avem această binecuvântare datorită vouă.  Dumnezeu să vă binecuvânteze