Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Doar 11 persoane cu dizabilități au nevoie de un cărucior electric în toată România

pageSalut, din 6 Martie am început acest concurs, un fel de concurs prin care speram să pot ajuta cu un cărucior electric. Tot cu această ocazie am vrut să aflu cam câte persoane din România au nevoie de un cărucior electric. Se pare că stăm foarte bine la acest capitol și maș bucura foarte mult să fie așa, dintre ce-i câteva zeci de mii de persoane cu dizabilități grave din România, doar 11 persoane au nevoie de un cărucior electric, eu zic că stăm foarte bine, față de alte țări, dar nu cred că e chiar așa 🙁 .M-am chinuit ceva timp pentru a putea oferii un cărucior electric și Domnul Mi-a trimis acest cărucior electric, dar nu înțeleg de ce sunt doar 11 persoane care doresc acest cărucior, sunt condițiile prea grele? nu vă place acest cărucior electric? că nu înțeleg, acest cărucior este gratis, chiar și transportul cu curierul la destinatar este plătit. Am încercat și chiar am reușit să facem ceva ce nu a mai făcut cineva. Stați cu mâna-n sân și nu faceți nimic, doar așteptați ca într-o zii să se întâmple o minune pentru voi, fără să mișcați nici măcar un deget și dacă nu se întâmplă acea minune, să vă plângeți singuri de milă 🙁 .Multă sănătate

Anterior

Și pentru copiii săraci vine Paștele

Următorul

MIERCUREA FARA CUVINTE (26) Ghiveci cu flori

 1. NOGYLK

  Zoli, eu aș pune un pic altfel problema :
  1. Câte persoane cu dizabilități știu de blogul tău ( eu personal întrebând în zona Clujului Nu știu de blogul tău), respectiv de acest concurs, sau de oferta asta (sau orice altceva ce apare aici pe blog)?
  2. câte persoane cu dizabilități au internet și au acces la informații? (sau cel puțin au vre-un telefon- sa nu mai vorbesc de smartphone)?

  Informaţiile pentru persoanele cu dizabilități, tot ce aparține de ei, este aproape de ZERO!!!! Dacă vrei să faci un dosar, trebuie să mergi la DGASPC, dacă vrei informaţii, trebuie să mergi la DGASPC, dacă…….. , TREBUIE SĂ MERGI LA DGASPC!!!!!
  Și toate astea când mulți nu se pot deplasa sau dacă se pot deplasa nu au bani pentru deplasare.
  Eu am sunat la DGASPC pentru o informație și mi-au spus să mă duc acolo, dacă am trimis o hârtie sau am solicitat ceva prin mail au spus ca ei nu au timp să-și deschidă mail-ul (atenție : mail oficial al DGASPC).

  Se rezum : totul este INFORMAȚIA care NU AJUNGE la aceste persoane.

  • zolty

   În unele privințe ai dreptate, dar mă sună unii pe tell sau îmi scriu în privat că vor căruciorul și le spun să scrie în postare un comentariu, că așa am făcut condiția și ….. nimic 🙁 .Deci care o fi problema? Multă sănătate

 2. NOGYLK

  Priceperea? 🙂

 3. BUNA ZIUA !!!! MAICOPILE CE VREI TU SA VINZI SUNT ABURELI DE BUFTEA ,ORI SI CE CARUCIOR ELECTRIC TREBUIE SA AIBA ACUMULATORI TRECTIUNE ,DACA AI AUZIT DE ASA CEVA ,O PERECHE DE ACUMULATORI TRACTIUNE COSTA CAT O MASINA LA MANA ADOU ADUSA DIN GERMANIA ,IN MASINA NU TE NINGE ,NU TE PLOUA ,DAR CARUTUL DACA TE PȘOUA POTI SAL ……….. SI AI ARUNCAT BANI LA CAINE .!!!!

  • zolty

   Ați comentat în neștință de cauză, nici măcar nu ați citit ce am scris 🙁

   • ANGELA RUJAN

    NU TOATE PERSOANELE SE UITA LA ACEST ANUNT ,DINTRE CEI CARE AU NEVOIE.EU CUNOSC O FEMEIE IN JUD.BRASOV LOC SATU NOU CARE ARE NEVOIE,EA NU POATE MERGE,DAR EA NU STIE DE NET

 4. bucur constantin

  e bine dar un carut nu este de ajuns

 5. Felicia

  Felicitări pentru proiect . Soţul meu se ajută cu o tricicletă ,sepoate vedea din pozele mele afişate, ptr o cunoştinţă avem nevoie de un cadru , mergător fără roţi , puteţi să ne ajutaţi cuva ? Fie binecuvântarea Domnului Isus Cristos cu voi toţi .

 6. Gioada Petrica

  Doamna sau domnul Budai Bella, invatam si noi sa scriem romaneste ? Si asta e valabil pentru mai multe persoane cu handicap care ori nu vor, ori nu le pasa ce si cum scriu ori pur si simplu nu-i ajuta intelectul.

 7. malancaca neculai

  malanca neculai ma numesc am 58 de ani de 4 ani sint imobilizat am unul manual dar minile nu ma ajuta deajuns am mai scris odata dar nu mai apare postarea am nevoie de carut dar nu sofisticat pur si simplu sa mearga cu ceva roti marisoare pentru drum de tara apropo sint din cena jud tulcea nr. telefon 0746480766 care ma poate ajuta ias multumii din suflet o zi buna sa nea ajute DUMNEZEU e mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén