Această mașină va fi folosită doar strict pentru nevoile persoanelor cu dizabilități sau pentru alte cazuri sociale.  Această mașină funcționează pe bază de voluntariat, șoferi voluntari care ne ajuta în limita timpului disponibil. Această mașină 8+1 înseamnă opt persoane plus șoferul. Cu această mașină trebuie să mergem în prima duminică a fiecărei luni la Biserica Sfânta Treime din Beiuș, fratele Pustan ne plătește motorina în fiecare lună, mi-a dat 300 RON în avans pentru motorină și a spus că vom primii lunar această sumă. Este o adevărată minune de la Domnul am primit mașină, bani de motorină, doar eu trebuie să găsesc șofer.

Cu ajutorul acestei mașini adaptată cu lift, ne urcăm și putem sta în căruciore, nu mai trebuie să chinuim pe însoțitorii noștrii ca să ne ridice din cărucior pe scaun și de pe scaun în cărucior, este foarte simplu, intrăm cu căruciorul în mașină. Această mașină vreau să o folosim strict pentru persoanele cu dizabilități și pentru diferite cazuri sociale pe care le vom hotărâ când vor fi solicitări. Va fi folosită pe baza unor reguli stabilite.

  1. Să mergem la Biserică, pentru asta am cerut-o în primul rând și eu îmi doresc să-mi respect această promisiune făcută Domnului.

2 Să facem Evanghelizare și să mergem în Bisericile unde este un minim de acces pentru cărucioare. Avem și o rampă mobilă de 2,8 m pe care o putem folosii la nevoie unde sunt 4-5 trepte.

  1. Să facem plimbări și excursii și mai ales pe perioda rece când stăm doar între cele patru pereți, să putem organiza minim 2-3 ieșiri, plimbări, vizite la domiciliu, ect. lunar. Toate astea în limita acesturi vremuri tulbure de pandemie.
  2. Îmi doresc foarte mult să facem vizite la domiciliu și cu această binecuvântare de mașină am putea vizita, personae cu dizabilități de mai departe și sunt sigur că am lăsa multe bucurii în urma noastră, Doamne ajută-ne.
  3. Să avem cu ce merge când avem nevoie undeva, uneori e chiar imposibil să găsim un transport adaptat și această mașină ne ajută foarte mult.

6 Să avem cu ce transporta ajutoarele când primim sau dăruim, de multe ori am întâmpinat dificultăți din această cauză și uneori chiar am fost nevoit să renunț din lipsa transportului.

Ne dorim să mergem și la alte biserici prin Cluj sau și mai departe.  Eu vreau și îmi doresc să putem merge și după alte persoane în cărucioare ca să îi ducem fie la biserică, fie la câte o excursie,  pentru că știu cum e să stai în casă pe perioada rece și ce mult face o ieșire, o plimbare în perioada  rece.

Acuma avem nevoie și de ajutorul oamenilor pentru că mașina merge cu motorină și motorina este scumpă și celelalte cheltuieli la fel.  Vă invit în acest Proiect sau Lucrare cu persoanele cu dizabilități grave, fiecare să ajute cu ce îi pune Domnul pe inimă.  Pe Grupul de Facebook 8 +1 pentru Bogata  mai public poze când mergem în diferite locuri puteți să vă înscrieți acolo pe Grup, acolo sunt toate detaliile despre această lucrare.  La momentul de față avem nevoie de șoferi voluntari și un buget pentru cheltuieli, motorină, ect. Dar sunt sigur că Domnul va rezolva și aceaste probleme în curând.

Această mașină va fi folosită strict pentru ce am menționat mai sus. Poate sunt printre voi personae care doresc să susțină această lucrare financiar, vă las mai jos conturile bancare, vă rog specificați ”8+1” Domnul să vă binecuvânteze

Cont Banca Transilvania

În RON: RO78 BTRL RONC RT03 8839 4401

În EURO: RO28 BTRL EURC RT03 8839 4401

SWIFT: BTRL RO22    BIC: BTRL    (xxx)

Ambele conturi sunt deschise la

Banca Transilvania – Sucursala Turda

PE NUMELE: EGYED PETRU ZOLTAN

CONT paypal: zoltybogata@yahoo.com

Revolut 0743622372