Zilele trecute am primit cadou un pui de labrador in varsta de doua luni. Este foarte dragalas si plin de energie si a devenit rapid un membru al familiei, doar ca in timpul cat l-am tinut in casa a ros tot ce a putut. Cu parere de rau am decis ca locul lui este afara in curte. Prin urmare i-am pus un pled pe scara langa usa ca sa fie cat mai aproape de noi.
Nici acolo nu a fost cuminte. Neastamparatul a facut prapad, a scos florile din pamant, a sapat ca o cartita prin gradina, a murdarit cu noroi toata aleea din fata casei, a sarit pe usa ca sa intre in interior si a lasat numai zgarieturi pe ea. Pe scurt, curtea arata ca dupa razboi . Era timpul sa iau masuri. Prin urmare am decis sa ii construiesc un tarc cu o cusca. Dupa mai multe cautari pe net, nu am gasit o cusca convenabila ca pret, design sau marime, tinand cont ca este un caine de talie mijlocie. Asadar am decis sa incep un proiect pe care l-am numit Dixy’s Home. Am luat o foaie de hartie si un creion si am facut urmatoarea schita:

Am facut masuratorile si am ajuns la concluzia ca un tarc de 4x3m cu o cusca de 1x1m ar fi optime pentru Dixy ( asa i-am pus numele catelusului ) asigurandu-i confortul necesar.
Am ales ca magazin online http://www.depozit-online.ro/ deoarece aici am gasit raportul calitate/pret cel mai convenabil. Cușca catelului va fi construit din OSB și izolata la exterior cu polistiren extrudat , iar acoperisul va fi din tabla zincata. Pe langa cusca voi construi un pod din tego  pentru a il feri de umezeala.
Conform calculelor mele ( 37,31×5=186,55 plasa +40,81×3=122,43 stalpi +50,99×2=102 OSB + 112 polistiren + 23,15 tabla ) va costa aproximativ 435 lei. Ce parere aveti?