Slavă Domnului că am terminat această campanie pentru pungile cu  alimente și dulciuri de Crăciun. După cum am anunțat am reușit să facem 40 de pungi și mai facem 20 luna viitoare în ianuarie.

Miercuri 20 Decembrie am fost și am distribuit unchiule cu alimente și dulciuri, Am pornit dimineața la ora 10 ne am dus direct în comuna Călărași, după aceea Călărași-Gară. De acolo am pornit spre Câmpia Turzii după aceea am fost la Alin în Luncani, la Andrei Toma din Lunca Mureș, la Banea în Grigorești și la Suciu în Chețani.

Tare mult mi ar fi plăcut să am timp să pot intra la fiecare măcar Câte vreo 30 de minute Dar din păcate nu am avut timp pentru așa ceva putem face o vizită la fiecare măcar la câțiva arcade pot intra în casă care au accesibilități.

Din Chețani ne-am întors înapoi la Gabi ludușan din Câmpia Turzi,  apoi a fost în comuna Viișoara la Roxana și la Ploscaru. Apoi am pornit la Turda Mona otvoș și Liliana. După aceea am fost în comuna Mihai Viteazu să donăm la încă un prieten și de acolo ne am dus în localitatea Săndulești în zona carierei de piatră acolo sunt două blocuri am fost la o familie cu șapte copii. Cam acesta a fost traseul de astăzi și am făcut în total 140 km și peste șase ore pe drumuri.

Acuma vreau să vă povestesc puțin despre bani adunați și cât am cheltuit și cât au mai rămas, pentru că Dumnezeu ne a binecuvântat am făcut plase cu alimente și au rămas și bani, Slavă Domnului.

S au adunat în total 3.220 RON, am fost prima dată și am cumpărat de la Metro în valoare de 1.505 RON, apoi am mai cumpărat restul de produse de la Mere în valoare de 381 RON. 1505+381=1.886 pentru 40 plase. 47.15 RON/plasă.

Deci au mai rămas în total 1.334 RON, bani cu care vom face luna ianuarie o altă tură de plase cu alimente și dulciuri și le vom dona la persoanele cu dizabilități.

Mulțumesc lui Dumnezeu că a făcut această Minune și prin care am putut face bucurii la persoanele cu dizabilități și nu numai prietenii noștri pe care îi ajutăm în fiecare an Dumnezeu să i binecuvânteze și pe ei.

Mulțumim la toți donatorii care au donat și ne au susținut financiar ca să putem face această lucrare, mulțumim și la cei care au distribuit.

Dumnezeu să vă binecuvânteze