Arabesque este cel mai mare retailer romanesc care a reusit sa se impuna atat pe piata interna cat si internationala. Chiar daca marii retaileri internationali au deschis si in Romania foarte multe centre comerciale, acest retailer romanesc a reusit sa vina cu oferte mai bune si pe masura asteptarilor romanilor. De aceea a reusit sa ajunga unul din cei mai apreciati si cunoscuti retaileri care activeaza in Romania. Fata de multe alte companii, retailerul se adreseaza in special persoanelor fizice. Poate acesta este un avantaj care i-a ajutat sa aiba o cifra colosala in anul 2015. Conform ultimelor actualizari, in 2015 Arabesque a avut o cifra de afaceri de 1,62 miliarde de lei.  

Chiar anul acesta s-a finalizat constructia celui mai mare centru comercial deschis la Pitesti. Retailerul a investit peste 10 milioane de euro pentru crearea acestui centru comercial care a creat si peste 100 locuri de munca in Pitesti. De fiecare data compania vine cu oferte si promotii noi care atrag foarte multi clienti. E bine ca exista un jucator roman pe aceasta piata de materiale de constructii si finisaje. Ai in fiecare zi oferte de la Arabesque foarte bune si de acum poti comanda si online produsele de care ai nevoie. Se pare ca foarte multi romani prefera sa cumpere produse online. Poate merita sa incerci si tu oferte acestui retailer fiindca este un distribuitor de calitate cu preturi de producator.

In Romania Arabesque a deschis 19 centre comerciale in cele mai mari orase. Pe langa acestea, detine si centre comerciale in Moldova, Ucraina si Bulgaria. Este o companie de succes la care lucreaza peste 2.500 de romania. Oricand doresti, poti gasi si aici un loc de munca in functie de abilitatile tale. Compania incearca sa se dezvolte in fiecare an si sa vina cu lucruri noi care sa atraga clienti si mai ales persoane fizice. Magazinul online are succes inca din primele luni de la lansare. Foarte multi oameni aleg sa comande online iar acest magazin este benefic pentru clientii care nu au un centru comercial aproape de casa.

Din 1994 de cand a luat nastere compania, actionarii au incercat sa dezvolte cat mai bine acest brand pentru a  creste afacerea si a atrage cat mai multe persoane fizice. Romanii cheltuie multi bani atunci cand primesc calitate la preturi rezonabile. E bine ca exista acum si un retailer care ofera tot ce avem nevoie la preturi mici si avantajoase.