Romania are multe locuri frumoase la inaltime. Muntii tarii noastre sunt cunoscuti si de straini care aleg sa isi petreaca vacantele la noi. Privelistea atragatoare si cazarea fara cusur va pot garanta amintiri memorabile si vacante de neuitat.

Pensiunile-cea mai potrivita alegere

Pensiunile ofera un numar mai redus de camere pentru cazare, ceea ce reprezinta un atuu pentru acele persoane care vor sa fuga de aglomeratia marilor orase. Astfel va veti bucura de mai multa linriste si intimitate. Cadrul pensiunilor este rustic iar persoanele care detin aceste pensiuni sunt preocupate sa ofere turistilor cele mai bune conditii de cazare. O alegere la Pensiunea Moeciu va aduce multiple beneficii. Natura din imprejurimi va va capta atentia si va va delecta cu cele mai placute peisaje. Din grija pentru oaspetii care le pasesc pragul, patronii pensiunilor ofera delicatese culinare ce au menirea de a delecta papilele gustative ale turistilor. Pensiunile combina si reunesc elemente traditionale cu cele moderne , oferind turistilor acces gratuit la biciclete, acces wifi, camerele sunt dotate cu balcon si includ si televizor. Un alt punct de cazare este oferit de locatia Craiasa Muntilor. Un complex turistic format din pensiuni care ofera conditii impecabile de cazare. O camera spatioasa si luminoasa, care iti incarca bateriile de energie, dupa un somn odihnitor si o priveliste mirifica, in care natura si-a urmat cursul si s-a dezvoltat

Aceste pensiuni au incluse si restaurante care veti putea lua parte si activitati turistice atractive.

O vacanta placuta la un click distanta

Mediul on-line pune la dispozitia turistilor oferte de nerefuzat pentru concedii si vacante. Site-urile pensiunilor ofera imagini din natura si camera de cazare. Optiunea de cazare Bran-Moeciu va ofera posibilitatea de vizitare a unor puncte turistice renumite. Castelul Bran, loc de legenda, este unul dintre cele mai vizitate castele din Europa. O masa imbelsugata si o gazda primitoare va vor incalzi sufletul, in timp ce natura va va antrena corpul iar frumusetea locului va va oferi prilej de delectare. Situate la confluenta dintre Carpatii Orientali, Carpatii Meridionali si Depresiunea Transilvaniei, zona Bran-Moeciu va aduce in inima Romaniei.Printre dealuri frumoase, rauri cristaline si muntii inalti, presarati cu franturi de istorie, veti regasi loc de tihna pentru suflet. Moeciu de sus cazare pune la dispozitia vizitatorilor cele mai bune conditii de sedere si odihna. Pensiunile din natura, in care cadrul rustic domina, sunt locueile pe care vizitatorii isi doresc sa le gaseasca. Moeciu de Sus cazare ofera astfel de locuri la pensiunile care se regasesc aici. Preturile de cazare sunt accesibile iar ofertele pot fi personalizate de la pachetele pentru familie la cele pentru grupuri.