Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Defectiuni la hoverboard? No problem!

Daca vara trecuta ai privit cu admiratie si poate cu un strop de invidie la posesorii de hoverboard electric si la modul lor inedit de distractie si relaxare, sezonul acesta ai cedat tentatiei si ti-ai achizitionat si tu unul, pentru a simti la randul tau acel plus de adrenalina la care ravneai. In scurt timp, mai exact dupa cateva zeci de minute de exersat, ai devenit as in manevrarea acestui gadget de senzatie si nu te mai poti lipsi de beneficiile lui, pe care le-ai constatat chiar de la prima experienta oferita de noul tau mijloc de transport alternativ.

Pentru ca plimbarea cu hoverboardul electric poate face minuni nu numai in ceea ce priveste buna ta dispozitie, ci avantajele sale sunt evidente si in privinta sanatatii. Astfel, vei remarca o imbunatatire semnificativa a reflexelor si a vitezei de reactie, determinate de miscarile constante din timpul deplasarii, in spate, in fata, necesare activarii functiilor de acceleratie, incetinire, franare sau schimbare a directiei. Un alt beneficiu este cel pentru musculatura, care este exersata pe toata durata plimbarii cu hoveboard-ul electric, in special muschii picioarelor si ai bratelor, odata cu obtinerea unei posturi corecte, la care te obliga acest gadget, permanent fiind necesara mentinerea spatelui drept.

De asemenea, din  toate aceste miscari si exersari ale muschilor  va rezulta o ardere de calorii similara unor exercitii care presupun mult mai mult efort. La toate aceste avantaje se adauga usurinta cu care il poti depozita, fara a ocupa mult spatiu sau de a-l transporta oriunde cu tine, fara efort. Dar, pentru ca orice echipament, oricat de performant ar fi, la un moment dat se defecteaza, uneori mai curand, din cauza unei utilizari incorecte, acest fapt nu reprezinta un motiv de ingrijorare si nu inseamna ca automat trebuie achizitionat un altul nou, ci poate fi reparat, pentru ca, desi este vorba despre tehnologii ultramoderne, exista service-uri specializate, precum si piese de schimb, cu care hoverboard-ul avariat va putea functiona din nou ireprosabil.

Printre cele mai intalnite defectiuni care pot sa apara la un moment dat sunt imposibilitatea de a porni a acestui gadget, probabil din cauza apei care a patruns in interiorul lui, rotile s-au uzat mult ca urmare a utilizarii excesive, led-urile din dotare nu se mai aprind, portul de incarcare a cedat, la incarcare bateria da imediat semne de supraincalzire sau nu isi face tot ciclul corespunzator de incarcare, care este in mod normal de 120 de minute. Aceste probleme, precum si altele care pot sa apara pot fi usor rezolvate de echipe specializate, care vor oferi servicii de diagnosticare si de reparatii sau iti vor pune la dispozitie acele pise de schimb necesare, astfel incat sa-ti poti relua plimbarile cu hoverboardul electric in cele mai bune conditii.

Previous

TVR 1 a aflat de Proiectele mele

Next

Amintiri din Spania (Hotel din Albir)

1 Comment

  1. Alin

    Hoverboardul meu are o defecțiune pe partea dreapta a hoverboardului când vreau sa bag viteza cu el nu pot pentru că se lasă partea dreapta în jos și cad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén