Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Deci nu mă mai invidiați, sunt și cheltuieli cu un cărucior electric mare

Salut, în România e foarte greu de întreținut un cărucior electric, două baterii bune sunt foarte, foarte scumpe, cu sacrificii mari reușim să le cumpărăm 🙁 .Cu cât este căruciorul/scuterul electric mai mare, cu atât cresc și cheltuielile. Mulți îmi zic că mă invidiează că am un cărucior electric mare cu care pot face mulți km zilnic, dar majoritatea nu își dau seama că sunt și cheltuieli la fel de mari, două baterii 97 Ah costă între 1.500-2.000 lei, este egal cu indemnizația pe  5-6 luni 🙁 .De curând am fost nevoit să-mi cumpăr două cauciucuri+ camere noi, de pe eBay Germania, ma-u costat 138 euro (621 lei), alte două indemnizații 🙁 . Deci nu mă mai invidiați,  bucuria plimbărilor zilnice cu cheltuială foarte mare se tine, mulțumesc Lui Dumnezeu că mi-am putut permite aceaste cheltuieli până acuma. Când vă hotărâți să vă cumpărați un cărucior/scuter electric, luați în considerare și costurile de intreținere, baterii, cauciucuri, camere, încărcătorul, ect. Încărcătoarele și alea sunt foarte scumpe și nu se prea găsesc, în cele mai multe cazuri nu se pot repara, sau ne e cine să-l repare 🙁 . Multă sănătate

Anterior

Prelucrarea lemnului – o activitatea simpla cu utilajele potrivite

Următorul

Gene naturale si seducatoare

 1. NITU PAUL

  Da ai dreptate, si eu am un carucior electric pot spune ca e mic fata de al tau si tot a trebuit sa dau pe 2 baterii cu gel 2.950 lei iar pe doua cauciucuri marii pe fata 630lei iar pe cele de pe spate inca 270 lei, deci in total aproape 1000 de euro. Multumesc lui Dumnezeu ca ne-a pregatit bani necesari ca altfel nu puteam sa-mi permit sa-l intretin acest carut.

  • zolty

   2.950 lei, e foarte mult pt două baterii, ce fel de baterii sunt și de unde le-ai cumpărat?

 2. Florin

  Cum sa dai aproape 3000 de lei pe doua baterii? Cu banii astia iti iei un carucior bunisor la second hand !

 3. Fruntea sus, cu cheltuială se ține. Cheltuiala poate să fie în lei, în euro, sau în dureri (cazul meu). Invidia, nu o să dispară niciodată. Trebuie să învățăm să o ocolim, să nu ne pese de ea. Dacă ar fi să ținem cont de cei invidioși, nu am mai face nimic. Am sta acasă în pat și ne-am plânge de milă.

  Multă sănătate, îți doresc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén