Cererea in casatorie este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu, ceea ce inseamna ca trebuie luate toate masurile necesare crearii unui eveniment de neuitat. Inelul de logodna oferit joaca un rol foarte important in acest sens, motiv pentru care in continuarea acestui articol voi prezenta cateva dintre criteriile de care trebuie sa tina cont barbatii in momentul in care se uita dupa inele de logodna cu diamant.

Metalul este unul dintre cele mai importante criterii ce trebuie avute in vedere in timpul procesului de achizitionare a inelului de logodna. Chiar daca in momentul de fata sunt la moda mai multe tipuri de metal, din punctul meu de vedere aurul ramane ce-a mai buna alegere atunci cand vine vorba despre metalul din care este confectionat inelul de logodna. In cazul in care si tu optezi pentru aceasta varianta, atunci alege aur de 18k pentru confectionarea inelului. De ce de 18k? Pentru ca acesta ofera mult mai multe avantaje, rezistenta sporita si un grad ridicat de stralucire fiind doar doua dintre avantajele oferite.

Design-ul inelului este un alt aspect de care trebuie tinut cont pe parcursul procesului de achizitionare. In cazul in care nu ai nici o idee despre cum arata inelul perfect in viziunea viitoarei mirese, atunci recomand apelarea la un inel de logodna clasic deoarece acesta reuseste sa se mentina in tendinte in pofida faptului ca pe piata inelelor de logodna apar din ce in ce mai multe versiuni de inele de logodna.

Piatra pretioasa cu care este dotat inelul de logodna reprezinta alaturi de metal unul dintre cele mai importante criterii de care trebuie tinut cont in momentul in care se achizitioneaza inelul de logodna. Acest lucru nu inseamna ca aceasta trebuie sa fie foarte mare ci trebuie sa fie veritabila. Avand in vedere ca in momentul de fata pe piata de profil se gasesc foarte multe imitatii, acest criteriu trebuie tratat cu foarte mare atentie.

In concluzie, achizitionarea inelului de logodna nu este o misiune atat de complicata precum pare la prima vedere atat timp cat sunt respectate anumite criterii, cele mai importante fiind prezentate mai sus.