Mercedes-Benz Clasa E sunt masini construite de constructorul german Mercedes-Benz cu diferite motorizari si design-uri produse cu incepere din 1993 si care se bucura de o intensa popularitate, fiind promovate pe parcursul a cinci generatii.

Daca doriti sa conduceti o limuzina de inchiriat ieftin Mercedes E-Klasse in Bucuresti, ar fi interesant sa aflati mai multe despre acest model de autoturism. Iata, pe scurt cateva informatii captivante despre aceasta masina germana.

La origini, “E”-ul din denumirea modelului era o abreviere de la Einspritzmotor-cuvantul in germana care desemneaza motoarele cu injectie. Modelele din clasa E au fost cele mai bine vandute, cu peste 13 milioane in 2015. Prima serie a fost disponibila sub forma unui sedan in 4 usi, vagon cu 5 portiere, coupe in doua usi si in varianta convertibila. Conform revistei americane automobilistice Motor Trend, Mercedes Benz Clasa E a reprezentat masina de import a anului in 1996.

Limuzina Mercedes E-Klasse cu motorizare diesel si cutie de viteze automata poate fi inchiriata printr-o rezervare online sau telefonic, cu preluare in Bucuresti sau direct de la aeroport. Dispune de 5 locuri si de un portbagaj incapator, interior modern si spatios, dotat confortabil astfel incat pasagerii sa se bucure de o experienta de neuitat la bordul sau. Firma noastra rent-a-car va poate pune la dispozitie, in mod gratuit, scaune pentru copii, in cazul in care doriti acest lucru.