Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală.
Aşadar, cât avem prilej, să facem bine la toţi, şi mai ales fraţilor în credinţă. (Galateni, 6:9-10) 

În fiecare an mă gândesc, De ce oare dăm pachete sau cadouri la persoane defavorizate doar de Crăciun și de Paște? De ce nu am putea da în fiecare lună? Eu cred că oamenii ar fi mult mai surprinși să primească în celelalte luni, decât în astea două luni de sărbători .

Așa că aș vrea să încerc să vedem dacă oamenii donează și în celelalte luni, pentru a ajuta persoanele defavorizate, să fii mai bun, nu doar de Crăciun și de Paște , poți să fii bun și în restul lunilor anul. Îmi doresc cu ajutorul vostru să facem cadouri la 15-20 sau și mai multe familii cu copii cu dizabilități în fiecare lună.

Omul milostiv va fi binecuvântat, pentru că dă săracului din pâinea lui. (Proverbele, 22:9)

Mi au mai rămas ceva bani de la pachetele de Crăciun am aproximativ 1.334 RON mă gândeam după cum am promis luna trecută că luna asta o să facem restul de pungi cu alimente să le dăm la persoane cu dizabilități.

Aș vrea să facem așa o mică atenție de 50 RON pe pungă cu alimente și să le ducem la familiile cu copii cu dizabilități. Nu e mult, dar este mai mult decât nimic și asta poate fi un ajutor.

M am gândit un pic mai bine și cred că am găsit ceva persoane mult mai defavorizate decât persoanele cu dizabilități 🙁 . Persoanele cu dizabilități care au gradul 1 cu însoțitor, majoritatea i-au toți banii și cel puțin la mine în sat cunosc câteva persoane care au un venit în jur de aproape 4.000 RON de persoană. Majoritatea persoanelor cu dizabilități la care le am dat în decembrie au acest venit și din păcate nu cred că sunt săraci cu un astfel de venit.

Căci toată Legea se cuprinde într-o singură poruncă: „Să iubeşti pe aproapele tău ca pe tine însuţi.” (Galateni, 5:14)

M-am gândit la familiile cu copii cu dizabilități, un copil cu dizabilitate primește alocația dublă care am înțeles că este în jur de 700 RON plus unul din părinți 2.100 RON bani de însoțitor, Asta înseamnă jumătate din cât ia un adult.

Așa că m am gândit de acum încolo să ajutăm copiii cu dizabilități și familiile, pentru că de obicei mai au și alte cheltuieli cu medicamente și tratamente. Copiii sunt viitorul, trebuie să ne gândim și la ei pentru că unii au șanse de recuperare, șansă de o viață cât mai normală doar că trebuie să investim ei.

Dar cine are bogăţiile lumii acesteia şi vede pe fratele său în nevoie şi îşi închide inima faţă de el, cum rămâne în el dragostea de Dumnezeu?

Copilaşilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta şi cu adevărul. (1 Ioan, 3:17-18)

În noi nu a prea investit nimeni pentru că așa a fost vremurile, dar noi putem investi în ei, pentru că vremurile astea sunt mai bune, față de vremurile în care am fost noi copii.

Fiecare să dea după cum a hotărât în inima lui: nu cu părere de rău sau de silă, căci „pe cine dă cu bucurie, îl iubeşte Dumnezeu”. (2 Corinteni, 9;7)

De aceea mă gândeam să vă invit să ajutăm câteva familii cu dizabilități. Îmi doresc foarte mult să putem ajuta în fiecare lună, pe luna asta ianuarie am banii necesari pentru 20 pungi cu alimente, dar vă invit din luna februarie să nu ajutați fiecare cu câte poate, important să dați cu bucurie.

Noi ne vom ocupa de cumpărat alimentele și a le distribui la fiecare familie acasă, voi încerca să facem și poze dacă este nevoie ( Dar aș prefera fără poze ) pentru ca voi să aveți încredere că am făcut cum am spus cu banii dumneavoastră.
Vă las mai jos conturile bancare prin care puteți dona, vă rog să specificați pentru ”Pt alimente” Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă răsplătească

Cont Banca Transilvania

În RON: RO78BTRLRONCRT0388394401

În EURO: RO28BTRLEURCRT0388394401

SWIFT: BTRL RO22    BIC: BTRL    (xxx)

Ambele conturi sunt deschise la

Banca Transilvania – Sucursala Turda

PE NUMELE: EGYED PETRU ZOLTAN

CONT paypal: zoltybogata@yahoo.com