Barbatul care ofera flori are inima buna si este romantic. El stie sa aprecieze frumusetea, sa-si arate iubirea si recunostinta fiind destul de barbat sa recunoasca deschis atunci cand iubeste. Tocmai de aceea, fiindca urmeaza o perioada de vis, luna cadourilor, doresc sa prezint detaliat locul de unde puteti alege cele mai frumoase flori si avantajele comandarii produselor online, produse pe care nu le gasiti la gheretele din colt sau in piete.
In topul celor mai bune florarii online din Bucuresti conduce flori Bucuresti iar avantajele plasarii comenzilor online sunt urmatoarele:
-dintr-o astfel de florarie cu pretentii poti alege flori pe care ea nu le-a primit niciodata. In momentul in care te prezinti la o florarie de cartier poti cumpara numai produsele care se afla acolo, adica produse comune, in cazuri exceptionale orhidee.
-florariile din mediul fizic nu dispun de ateliere, ci se merge mult pe improvizatii, pe cele mai ieftine ambalaje si accesorii, in timp ce Flori Bucuresti dispune atat de plante decorative, cat si de cosulete, carti deschise si carton sau lemn trainic, panglici frumos colorate si delicate care dau farmec buchetelor.

-aranjamentele si buchetele de la Flori Bucuresti sunt realizate de catre florari-artisti, care au facut multe cursuri de formare despre modul in care se potrivesc florile si despre armonii cromatice. Mi s-a intamplat sa comand la repezeala un buchet de flori de la o florarie oarecare de langa metrou si mai incolo sa fiu nevoita sa scot florile din ambalaj. Plasa era pusa de parca ar fi fost un sac. In ciuda acestui fapt, am oferit florile fara aranjament si trebuie sa mentionez ca plasa (un verde prazuliu care nu se potrivea deloc cu florile) a costat destul de mult.
-numai de la florariile online poti trimite anonim un buchet sau un aranjament sa o puna pe ganduri pe frumoasa care le primeste. Este posibil sa fie foarte suparata pe tine, iar daca i le-ai oferi probabil ca te-ar bate cu ele in cap la cat de mult ai suparat-o (am mai vazut cazuri), asa cu mesagerul trebuie sa fie politicoasa.
-florile fragile nu rezista prin ger sau arsita din oras, pana acasa, dar aduse de curier pana la poarta si ambulate bine ele vor avea o viata lunga.
-persoana care este sunata de catre curier si chemata la usa sau la poarta sa i se maneze buchetul se simte mult mai importanta decat atunci cand i le oferiti personal. Ea realizeaza cate eforturi financiare, fizice si spirituale s-au depus ca sa primeasca darul parfumat si delicat.
-florile sunt insotite de o felicitare in care se transmit ganduri bune, multumiri, urari si sentimente.
-aranjamentele sensibile sunt livrate in recipiente cu apa, lucru care nu se intampla cu florile aduse din oras.
-se pot comanda florile preferate ale persoanei dragi si in anotimpurile incompatibile, de exemplu flori de primavara iarna sau zambile toamna.
flori1
-clientul este consiliat prin buchete gata facute, de o frumusete rara, ce anume sa comande in functie de situatie. Nicaieri nu am mai gasit pana acum buchetul: “Fa-te bine!” creat pentru cei bolnavi. Oferta acopera o paleta completa de evenimente: de martisor si de Ziua Femeii, de Ziua Indragostitilor, De Paste, de Craciun, de Florii si onomastica.
-comenzile pot fi plasate oricand pe internet, in timp ce la floraria din mediul fizic te duci la orele la care este deschis, floraria online este pregatita oricand sa iti indeplineasca dorintele.
De dragul buchetelor fascinante, a felicitarilor care contine mesajele voastre si a livrarii elegante la domiciliu comandati fara retinere flori si trimiteti-le celor dragi ca mesageri ai sentimentelor sau in semn de recunostinta!