Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

De ce nu am putut rămâne în Spania

Salut, mi-a plăcut foarte mult în Spania și sincer vă zic, dacă se putea eu nu mă mai întorceam în România, pe toată perioada cât am stat m-am interesat la Crucea Roșie, la Asistența Socială, am fost chiar și la Poliție 😀 , treaba e destul de complicată și nu e ușor deloc. Peste tot pe unde am fost, mi-au cerut Patronament, este ca un flotant la noi, trebuie un domiciliu  pe o locuință cu proprietar, nu merge de la un chiriaș. 

Patronamentul îl puteam rezolva ușor, problema este că trebuia să stau 6 luni acolo, 6 luni să ne descurcăm cu chiria, consumurile și mâncarea, cea mai eftină chirie 300-350 euro/lunănă, plus  consumurile și mâncarea, aproximativ încă vreo 250-300 euro, practic  aveam nevoie de cel puțin 500 euro/lună timp de 6 luni, sunt mulți bani în Spania și mai mulți în România. După cele 6 luni, puteam să intru în anumite drepturi care are în Spania o persoană cu dizabilitate de acolo, o pensie sau un loc de muncă bine plătit, o garsonieră socială adaptată cu toate condițiile, tratamente gratis și tot ce visăm noi prin România, ce nu va fii niciodată în România 🙁 .

Nu vă mai luați după toate poveștile, nu e simplu să te stabilești într-o țară străină, dacă era simplu, plecam toți, nici nu ne mai uitam înapoi. Din păcate e greu și pe acolo, mai ales cu chiria. M-am rugat mult la Dumnezeu să găsească El o posibilitate prin care să pot rămâne, am sperat până în ultimul moment la o minune, dar  nu sa întâmplat acea minune și poate că Dumnezeu are alte planuri cu mine și de aceia ma adus înapoi la Bogata, preferam Altea 😀 .Acolo m-am simțit foarte bine, aerul e altfel, am simțit-o chiar și în privința cu sănătatea, până m-am dus în Spania mai tușeam noaptea, acolo nu am tușit defel, de când am ajuns în România tușesc zi și noapte, nu mai știu ce medicamente să iau să-mi treacă, vreau înapoi în Spania. Multă sănătate

Anterior

Aparatura esentiala pentru bebelusi

Următorul

Motive pentru a alege cel mai bun service de reparatii masini de spalat

  1. Imi

    Da Spania si nu numai…alte conditi, civilizatie , respect inspecial pt dizabili acolo nu te chinuieste inclusiv statul ca si la noi, ci te ajuta iti faciliteaza sansele pt o viata cat mai normala si in alinarea suferintelor, gen tratament modern gratuit, rampe si locati adaptate, accesibilitate la mijloacele de calatorie in comun fara impedimente, sansa unui loc de munca adaptat dizabilitati, bani sa nu fi cersetor si supravetiuitor si sa te poti bucura de viata chiar sa iti poti satisface mici placeri gen; vizitarea unor locuri faine prin calatorii, iesirea la o pizza, un restaurant etc.

    Dar e greu sau chiar imposibil ca noi romani sa ne stabilim in asemnea tari drept model pt noi, pt ca si ei au probleme destule si fara sprijin ramane doar un vis frumos!
    Dar slava lui Dumnezue ca si pt noi are pregatit o viata minunata chiar mai minunata decat daca am deveni cetateni unei asemnea tari civilizate gen Spania, are pregatit pt noi un trup nou care nu va resimti dureri, probleme, imbatranire, ne va sterge orice lacrima de pe ochhi nostri, si tara und ne va duce Isus va fi cea mai minunata conform promisunilor lui lasater ucenicilor si noua celor care Il credem pe cuvant si Il urmam pana la capat si aici in vale aplangerilor! Isus a spus si noi credinciosi lui o luam ca si pe o promisiune ferma; Iata ca merg sa pregatesc un loc, ca unde sunt Eu sa fiti si voi! Halelujah
    Pana atunci victorie si izbanda in numele Domnului Isus.

  2. Interesant. Nu stiam de asa ceva. Deci, s-ar putea cu vreo 3600 euro. Teoretic, pentru ca practica te omoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén