Recent, cei de la Apple au prezentat ultimul model de smartphone ce urmeaza a fi lansat pe piata smartphone-urilor, si anume iPhone X.

Cu toate ca in momentul de fata acest model de telefon nu poate fi achizitionat ci doar precomandat, foarte multe voci autorizate din industria smartphone-urilor declara faptul ca acest model de Iphone este telefonul viitorului. Pe ce se bazeaza aceasta afirmatie? Pe avantajele pe care le ofera Iphone X, avantaje care nu mai sunt oferite de catre alte brand-uri de smartphone-uri. Pentru a intelege mai bine care sunt acestea, in cele ce urmeaza voi detalia cateva dintre noutatile pe care le ofera Iphone X.

Daca atunci cand nu existau telefoanele mobile inteligente, cei care achizitionau telefoane mobile doreau ca telefonul lor sa fie cat mai mic din punct de vedere al dimensiunilor, aceasta dorinta sa schimbat radical odata cu aparitia telefoanelor mobile inteligente. Acest lucru l-au inteles si cei de la Apple motiv pentru care Iphone X este dotat cu un ecran ce masoara 5.8 inch. Pentru ca aceasta dimensiune sa para si mai mare, noul model de Iphone este prevazut cu o rama foarte ingusta ce este confectionata din otel si sticla cu un grad de rezistenta mult imbunatatit.

Datorita acestor doua materiale precum si celorlalte tipuri de materiale utilizate in confectionarea telefonului, Iphone X este rezistent atat la apa cat si la praf. Tehnologia Oled Super Retina este un alt avantaj ce este oferit clientilor prin intermediul Iphone X. Spre deosebire de alte modele de smartphone-uri, Iphone X ofera o rezolutie extrem de mare, si anume 2436 x 1125, acest lucru datorandu-se tehnologiei Oled Super Retina. Doar datorita acestei tehnologii, gradul de luminozitate al ecranului este mult mai mare in comparatie cu al altor brand-uri de telefoane mobile inteligente.

Modul de incarcare al acestui model de smartphone este un alt element care indica faptul ca Iphone X este un smartphone de viitor deoarece acesta nu are nevoie de nici un fel de cablu pentru procesul de incarcare al bateriei. Acest lucru se datoreaza faptului ca Iphone X se incarca prin intermediul tehnologiei wireless cu care acesta este dotat, ceea ce face ca Iphone X sa fie un smartphone de ultima generatie.

Nu in ultimul rand, faptul ca Iphone X este dotat cu cel mai puternic procesor, si anume A11 Bionic face ca Iphone X sa fie smartphone-ul ce raspunde cel mai bine exigentelor erei tehnologice in care traim.

Avand in vedere ca acest model de smartphone este comercializat la un pret destul de ridicat recomand achizitionarea unei huse iPhone X pentru a mentine intact telefonul o perioada cat mai lunga de timp.

Insusi Apple recomanda si cateva huse de protectie.Este vorba de o husa din silicon, una din piele si o husa din piele Folio, care protejeaza foarte bine de zgarieturi si lovituri.

Aceasta achizitie se poate face prin intermediul celor de la BrandGSM.  BrandGsm.ro este acel brand de care toate telefoanele au nevoie pentru a se păstra la aceeaşi calitate la care le-ai cumpărat.

Apple Husa Leather Folio iPhone X Black

husa iPhone

Husa iPhone x Apple Silicon

husa iPhone silicon

CARCASA IPHONE X APPLE LEATHER SADDLE BROWN (PIELE NATURALA)

carcasa iPhone leather

Daca nu te poti hotari intre aceste 3 modele BrandGSM ofera si variante mai ieftine de carcase telefon.  Naumeroase, in culori si design-uri variate, pentru a multumi pe oricine indiferent de gusturi si personalitate. Majoritatea alegem accesoriile pentru telefon in functie de aspect, dar nu tinem cont si de ce nevoi de protectie avem pentru acesta.

Exista carcase din plastic, piele naturala, piele ecologica, silicon, fibra de carbon etc, fiecare cu avantajele ei. Important este sa alegem ceea ce se potriveste telefonului si caracterului nostru.