Atunci cand vreau sa ma relaxez si sa ma incarc cu liniste si energie aleg sa merg la munte. Caut rapid un loc de cazare Bran Moeciu si nu stau prea mult pe ganduri. Aceasta zona este zona mea preferata si ma bucur de fiecare data de faptul ca pot gasi cu usurinta pensiunea la muntele Moeciu care imi ofera cele mai bune conditii de cazare.

Nu am stat insa doar la pensiuni. De multe ori aleg si vile Moeciu  sau alte unitati de cazare. Si am de unde alege deoarece e plin de oferte Moeciu cazare la preturi foarte bune.

De cele mai multe ori merg la munte cand nu e sezon de vacante. Nu prea imi place aglomeratia si lumea foarte multa.

Insa, muntele e intotdeauna locul meu favorit. De ce?
In primul rand pentru aerul curat. Ador sa ma trezesc dimineata si sa-mi beau cafeaua respirand un aer curat si placut. Ador sa simt racoarea muntelui in orice dimineata. E un sentiment pe care nu il pot descrie prea usor.

Apoi, imi place muntele pentru peisajele de vis. Primavara imi place sa vad cum revine la viata, vara imi place sa il vad plin de flori si de copaci verzi si frumosi, toamna imi place sa ma plimb printre frunze si sa le privesc cum cad de pe copaci, iar iarna imi place sa vad copacii incarcati de zapada. Indiferent de perioada din an, la munte mereu ai ce sa vezi. Pentru mine totul este fascinant.

Imi place sa merg la munte si pentru drumetii, dar si pentru sporturi de iarna. Fac drumetii mereu cand se poate si ma bucur de faptul ca exista trasee montane pe care le pot parcurge. In privinta sporturilor de iarna, imi place foarte mult sa schiez. De vreo 5 ani nu ratez nici o iarna pe partie.

Daca si tie iti place muntele, nu mai sta pe ganduri. Fa-ti o rezervare la unitatile de cazare din zona Bran Moeciu sau din alte zone montane pe care le preferi.

Tie de ce iti place sa mergi la munte?