Peste 75% dintre români dețin un smartphone și peste 5% din populația țării noastre pariază în mod constant. În aceste condiții, nu este greu de dedus de ce există atâtea milioane de compatrioți care joacă pariuri live. Totuși, o bună parte dintre aceștia nu țin cont de un aspect care este extrem de important în economia succesului în pariuri, și anume vizionarea de meciuri live online

Cifrele pot fi înșelătoare
Deși casele de pariuri difuzează foarte multe evenimente sportive și live video, o bună parte dintre pariori se limitează la urmărirea scorurilor live și eventual a statisticilor.
Într-adevăr, pe termen lung, statisticile sunt extrem de relevante, însă numai dacă avem ca referință un eșantion foarte mare de date și dacă avem un sistem de pariere gândit tot într-o perspectivă largă. Altfel, riscăm să cădem prada ghinionului.

Din această cauză, numai urmărirea numărului de șuturi la poartă pe care le-a trimis fiecare echipă și toate celelalte statistici prezentate pe platformele de scoruri live pot fi înșelătoare. Forma jucătorilor și starea de spirit a fiecăruia poate fi observată numai dacă vizionăm partida.
O accidentare ușoară, o eventuală tensiune generată între doi jucători sau faptul că arbitrul a cam scăpat partidă din mână reprezintă numai câteva dintre situațiile care nu apar în statistici, dar care se pot dovedi a fi decisive în ecuația unei partide.

Foarte multe necunoscute
Ofertele caselor de pariuri sunt atât de lărgite în acest moment, încât putem paria live pe tot felul de meciuri ciudate din ligi de care nu a auzit nimeni. Există chiar și partide între echipele polițiștilor, pompierilor sau ale diverselor divizii ale unor armate.
Pariorii care s-au obișnuit cu adrenalină, aleg să mizeze și pe astfel de partide, chiar dacă nu cunosc nimic despre respectivele echipe. Și când spun nimic, mă refer la o situație cu adevărat hazlie, dar reală: da, anumiți împătimiți mizează pe echipe de la care nu cunosc numele niciunui jucător sau nu știu nici măcar țara sau localitatea lor de baștină.

Pe de altă parte, dacă nu am avea necunoscute, nu am mai avea pariuri, însă cheia succesului stă în reducerea numărului de x-uri și y-uri pe cât posibil.
Urmărind o partidă live video avem un control mai bun asupra situației și ne putem da seama dacă este cazul sau nu, să închidem pariul.
Sfaturi pentru câștigarea pariurilor live
pariurix - zoltybogata.ro
În primul rând veți avea nevoie de un buget bine-definit. Atunci când calculați bugetul trebuie să vă puneți următoarea întrebare: dacă voi pierde toții banii astăzi, cum mă voi simți după?
Dacă pierderea sumei respective vă va afecta emoțional sau în orice alt fel, diminuați bugetul. Bugetul de pariuri trebuie să reprezinte o sumă echilibrată pentru parior și să nu provină din bugetul cheltuielilor curente. Altfel, acest lucru poate să vă dea peste cap atât situația în pariuri, cât și în viața cotidiană.
Dacă nu vă permiteți un buget decent, puteți participa la diversele concursuri de pariuri de pe internet, care oferă premii celor mai buni tipsteri. O altă variantă este să apelați la un bonus care să vă dubleze banca. Indiferent de varianta pe care o veți alege, asigurați-vă că veți putea juca liniștit și fără remușcări.
Odată ce bugetul a fost stabilit, urmează strategia de money management. De exemplu, puteți alege să mizați aceeași sumă pe fiecare pariu, indiferent de cotă sau de ultimele rezultate. Există mii de astfel de strategii, însă de cele mai multe ori, cele mai simple sunt și cele mai eficiente.

Rețineți: Orice strategie de mize este mai bună decât o abordare haotică!
Apoi, nu vă rămâne decât să căutați o metodă de a paria, de a vă alege ponturile. Aici există numeroase resurse după care vă puteți ghida. Totuși, este indicat să treceți orice predicție exterioară prin propriul filtru înainte de a paria.