Am avut de curand nevoie de servicii de inchirieri auto Cluj, deoarece am avut de rezolvat niste treburi in oras si m-am bucurat sa pot beneficia de servicii de calitate. Am fost tratat cu respect si  seriozitate, ceea ce pentru mine e foarte important.

De-a lungul timpului am apelat de multe ori la firmele de rent a car Bucuresti si apelez in continuare de fiecare data cand am nevoie.

Si, nu am inchiriat doar masini mici. Odata am hotarat impreuna cu un grup mai mare de prieteni sa mergem o saptamana prin tara. Ce am facut? Am apelat la o firma inchiriere microbuz Bucuresti. Doi dintre prietenii mei au permis pentru aceasta categorie si ne-am bucurat de faptul ca putem calatori impreuna. A fost o experienta foarte placuta si am promis ca o vom mai repeta.

M-am bucurat mult de faptul ca am putut inchiria respectivul microbuz. Si a fost si foarte convenabil, deoarece costurile au fost mult mai mici decat daca am fi mers cu masinile personale.

E convenabil sa inchiriezi o masina si atunci cand vii din alta tara pentru cateva zile. De ce sa vii de exemplu 3 zile pe drum din Spania, cand poti ajunge in aproximativ trei ore? Si din aeroport, daca vrei exista o multime de firme care te asteapta la scara cu masini de inchiriat aeroport Otopeni. Ceea ce iti ramane de facut este sa te urci in masina si sa te bucuri de revenirea in tara.

Sunt si persoane care inchiriaza atunci cand vor sa mearga in concedii. E mai convenabil sa mergi cu o masina inchiriata, daca masina ta e prea mica. Mai bine inchiriezi una si te bucuri de spatiu mai mult si de bagaje mai mari.

Atunci cand alegi o firma de inchirieri nu uita sa o alegi cu grija si sa citesti foarte bine contractul inainte de a-l semna.