Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

De ce Doamne lași atâta durere celor care încearcă să împlinească poruncile tale?

Salut, de vreo lună mă chinuie rău o durere la piciorul drept, mă lasă două, trei zile și iar mă chinuie o săptămână cu o durere care nu am mai avut până acum, o combinație de amorțeală rece ca gheața și foarte, foarte dureroasă și cred că e din cauza reomatismului, aceste schimbări de vreme mă afectează foarte tare, până nu demult nu mă durea chiar în halul ăsta 🙁 . Și stând io de vorbă cu Dumnezeu, Îl mai întreb de exemplu, de ce Doamne lași atâta durere celor care încearcă să împlinească poruncile tale? Că mă străduiesc foarte mult și El parcă stă cu spatele la mine 🙁 și nu e corect, pentru că spune în Deuteronom 12.28 Păzeşte şi ascultă toate aceste lucruri pe care ţi le poruncesc, ca să fii fericit tu şi copiii tăi după tine, pe vecie, făcând ce este bine şi ce este plăcut înaintea Domnului, Dumnezeului tău.

Nu pot spune că păzesc 100%, că aș minții, dar mă străduiesc mai mult decât mulți alții la care le merge mult mai bine și nu se străduiesc deloc 🙁 și atuncea e corect?

Iov, 12:6 Jefuitorilor li se lasă corturile în pace, celor ce mânie pe Dumnezeu le merge bine, măcar că Dumnezeul lor este în pumn.

După atâtea dureri, suferințe, ect. ne rugăm la Domnul să ne ajute și El nu vrea să ne asculte, de ce Să-l mai  slujim, dacă tot nu ne ascultă? Dacă ne bate tot mai tare, cum poate spune că Ne iubește? (Psalmul 147:11) Domnul iubeşte pe cei ce se tem de El, pe cei ce nădăjduiesc în bunătatea Lui” .

Încep să ajung la o concluzie nu prea plăcută, am impresia că Lui Dumnezeu Îi place să vadă omul suferind, cu cât un om îl iubește pe Dumnezeu mai mult, cu atât mai mult îl chinuie Dumnezeu pe acel om, un exemplu este Iov.

Psalmii, 73:12 Aşa sunt cei răi: totdeauna fericiţi şi îşi măresc bogăţiile.

Trebuie atunci să fim răi, ca să fim fericiți?. Vă dau un alt exemplu din zilele noastre, Richard Wurmbrand, a stat 14 ani în închisorile Comuniste, bătut și chinuit zilnic 🙁 , 3 ani a fost singur în celulă și nu a văzut lumina zilei 🙁 . Biblia spune că David a fost un om pe placul Lui Dumnezeu, 1 Samuiel, 13: 14 dar, acum, domnia ta nu va dăinui. Domnul Şi-a ales un om după inima Lui şi Domnul l-a rânduit să fie căpetenia poporului Său, pentru că n-ai păzit ce-ţi poruncise Domnul.”

Dacă David a fost pe inima Lui, atunci și noi trebuie să facem toate faptele lui David? E cred că doar cele bune trebuie și totuși David a fost un om de război, a omorât mulți oameni (dușmani) chiar și pe Urie Hetitul 2 Samuel, 11: 15 În scrisoarea aceasta scria: „Puneţi pe Urie în locul cel mai greu al luptei şi trageţi-vă înapoi de la el, ca să fie lovit şi să moară.”. Multă sănătate

Anterior

Evoluția străzii mele

Următorul

Un credit necesita responsabilitate in perspectiva

  1. GRIGORE CRISTINEL

    Prietene ..imbatrinim si noi…! Corpul n-i se invata cu unele medicamente ,unele ne fac mai mult rau decit bine si din pacate mai trebuie sa stringem si din dinti de durere citeodata , din pacate si la mine mai des in ultimul timp …! Sanatate si sa auzim numai de bine ! Te imbratisez si iti doresc un Paste cu multe bucurii ( la voi aveti pastele un pic mai devtreme ca noi !)

  2. Aurica

    De câteva zile și starea mea de sănătate e mai rea Dureri de picioare și o stare de oboseală Stand de vorbă cu medicul specialist pune totul pe seama vrmei și a mai zis Uitați-vă și în buletin și Varsta Nu mai sunteți tânără!!! E bine așa Bine ca nu sunt alte complicați Multă sănătate și putere 🌿🙏🙏🙏🙏🌿

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén