Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

De asta nu le duce nimeni nimic acolo, că sunt ca animalele sălbatice

img_1329Salut, Marți 6 Dec.  mai aveam 91 de pungi cu dulciuri, am oferit 21 pungi la Grădinița socială de pe str Chei, din Turda, am oferit și copiilor din Bogata 15 pungi. Am scris pe toate rețelele sociale din zonă, dar parcă nimeni nu avea nevoie de pungi cu dulciuri pentru copii 🙁 .Spre dupămasă mă sună un prieten că știe el un loc unde sunt mulți copii săraci și nu le duce nimeni nimic niciodată și acei copii sar bucura mult de ceva dulciuri (înainte cu o seară am fost avertizat că acolo e un loc periculos plin cu Rromi, acolo doar Mascații intră 🙁 ), acest prietem ma convins că nu e așa, că nici vorbă. Între timp sa oferit cineva să ne ducă, am aflat adresa, str. Margaretelor loc. Poiana, e la vreo 12 km de Bogata. Am plecat cu 55 pungi, după ora 18 am ajuns acolo în aprox. 15 minute, ne așteptau o grămadă de copii, pe când am vrut să organizăm frumos împărțirea pongilor la copii, au tăbărât adulții pe noi, eu îi vedeam cum veneau cu fețele încruntate, se citea pe fețele lor o nervozitate, erau ca animalele din gunglă 🙁 ,au tăbărât pe șoferul nostru (Radu) l-au înpins în porbagaj și se împingeau în mașină, se mișca înainte cu tot cu frâna de mână trasă, urlau, copii plângeau, la un moment dat a apărut unul cu un par de vreo 2 m în mână, în acel moment m-am gândit la ce e mai rău 🙁 . Norocul nostru că au înșfăcat fiecare câte pungi au apucat și un doi sa-u terminat pungile 🙁 , cănd au vâzut porbagajul gol, toți sau împrăștiat și noi am plecat cât de repede sa putut, ne-am bucurat că am scăpat din acea junglă fără nici o zgârietură, acolo de duci un TIR întreg și nu le ajunge, tot devastează 🙁 , doar Dumnezeu ne-a scos întregi de acolo. Să vă ferească Dumnezeu de asemenea locuri, fără Mascații cu mine, nu mă mai duc acolo, să fie clar 😀 .De asta nu le duce nimeni nimic acolo, că sunt mai răi ca animalele sălbatice, nici nu vă dați seama cât ne-am bucurat că am scăpat fără nici o zgârietură de acolo, înainte cu o seară m-am bucurat că am adus bucurie la copii și în următoarea seară că am scăpat noi întregi 😀 . Multă sănătate

Anterior

O vacanta in Bulgaria este mereu de bun augur

Următorul

MIERCUREA FARA CUVINTE (60) ION-NICA OLIVIA

 1. simona

  Buna Zolty. Am citit postarile tale despre acest subiect si cand ai fost la distributia dulciurilor. Ma bucur ca totul a fost pana la urma ok. Eu nu cred ca e vina exclusiv a acelor oameni. Rromi sunt extrem de discriminati in tara noastra de secole si nu sunt integrati. Daca ei au crescut in acele zone izolate, fara acces la educatie si la civilizatie, cum ne asteptam sa se comporte? Politia si jandarmii se sesizeaza doar pentru a le distruge adaposturile. De ce Protectia Copilului nu intervine sa se asigure ca macar noua generatie merge la scoala? E o lipsa totala de interes din partea autoritatilor si nu se poate face primavara cu o floare. Nu putem merge in zonele respective si sa ne asteptam sa rezolvam totul in cu o simpla intalnire. Trebuie gandite strategii pe termen lung. Deci daca refuzam sa mai mergem in zonele respective doar vom lasa acea comunitate sa creasca si sa devina si mai salbatica.

  • zolty

   Ai fost într-o asemenea zonă vreodată? Nu poți face nimic, nu se bagă nimeni acolo.

  • Howkeen

   Simona scumpo, pariez ca tu locuiesti undeva la oras, fara contact real cu haitele de tigani.

 2. Maria

  Daa ce sa zic tot ei sunt discriminati…nu platesc facturi da beneficiaza de tot..merge cineva acolo sa le inchida apa si toate cele..nimeni…scoala e langa ei dar mai bine sa stai acasa decat sa inveti!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén