Click aici pentru

Strângere de Fonduri

Veronica este o tanara de 21 de ani, care locuieste cu bunicii paterni. Parintii ei s-au despartit cand era foarte mica si, odata cu despartirea parintilor, mama ei a decis sa o abandoneze pe Veronica la varsta de doar 1 an. Dumnezeu i-a purtat de grija insa, iar bunica paterna a luat-o in grija ei pana in ziua de azi.

Veronica este o tanara imobilizata in scaunul rulant de la o varsta frageda. A fost diagnosticata la varsta de 7 ani cu Distrofie Musculara Progresiva cu Duchenne. O boala incurabila si grea. Acest diagnostic crud i-a schimbat pentru totdeauna copilaria si viata. Cu toate acestea, Veronica nu se da batuta. Chiar daca nu poate sta nici macar o secunda in picioare, nu-si poate ridica mainile si nu se poate intoarce in pat de pe o parte pe cealalta,
Veronica este o fata zambitoare, cu credinta si speranta. Este o adevarata luptatoare care se bucura de viata asa cum este si este multumitoare lui Dumnezeu pentru toate lucrurile.

Dragi prieteni, oameni buni, Veronica are nevoie de o atentie speciala. Una dintre cele mai mari nevoi ale ei este cea de terapie, ea fiind imoblizata in scaun. Este foarte important ca Veronica să poată începe un program de gimnastică, kinetoterapie, masaj, pentru intretinerea trupului intr-o forma cat mai buna cu putinta.

Toate acestea implica niste cheltuieli pe care ea nu si le permite. De aceea facem apel la bunavointa dumneavoastra pentru a o ajuta pe Veronica sa faca terapie.

Va invitam sa luati parte la aceasta strangere de fonduri, in masura posibilitatilor dumneavoastra. Va doresc ca bunul Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va dea Multa Sanatate!

Afisez mai jos si conturile Veronicai, pentru aceia care doresc sa doneze direct in conturile ei.

Lei:
RO59 BTRL RONC RT04 5737 2801

Euro:
RO09 BTRL EURC RT04 5737 2801