Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Dăruim picioarele celor ce nu au, 10 cărucioare manuale

Mai țineți minte proiectul care l am făcut pentru Alin? Atunci când am reușit să i  amenajăm o baie, a fost cea mai complicată Lucrare care am avut o în ultimii 10 ani, dar am reușit s o ducem până la capăt, Slavă Domnului.

Vă spuneam atunci că au rămas 2.172 RON, M am tot gândit ce aș putea face cu ei? și că cel mai bine ar fi  să i folosesc tot pentru cei cu dizabilitate. Având în vedere că am o cerere mare de cărucioare manuale, m am gândit că ar fi cel mai bine să cumpăr câteva cărucioare manuale din acești bani.

Să știți că am căutat foarte mult și cu ajutorul domnului director Sandu am găsit o sursă de unde am putut cumpăra 10 cărucioare manuale cu 1500 RON mai ieftin nici nu cred că găseam prin România. Vă mulțumesc foarte mult domn director pentru această colaborare și pentru transport din Marginea, Suceava la Bogata, Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă răsplătească acest efort că nu e simplu să faceți 700 km dus și întors.

Cărucioarele vor fi donate din proiectul prin proiectul Dăruim Picioarele celor care nu au, eu aș prefera să le donez și m am gândit aici în zona mea, nu să le trimit prin toată țara. Pentru a fi trimise prin țară este foarte greu trebuie înfoliate trebuie chemat Curierul.

Sunt multe lucruri care eu nu mă pot ocupa de aceste lucruri. Cine are nevoie de un cărucior și poate dovedi, să vină după  căruciorul manual la mine la Bogata și îi voi da căruciorul. Bineînțeles că îmi va trebui o poză  cu el în cărucior și când nu mai are nevoie de el să mi l aducă înapoi.

Deci să facem niște calcule; am avut 2.172 RON, am cumpărat 10 cărucioare cu 1.500 RON și au mai rămas 672 RON pe care îi voi folosi pentru  o altă lucrare tot pentru persoane cu dizabilități sper.

Vreau să vă mai mulțumesc încă o dată la toți cei care v ați implicat și ați donat atunci când i am amenajat la Alin o baie, cu banii rămași vom încerca să ajutăm alte 10 persoane cu dizabilități.

Vreau să vă spun ceva, când Dumnezeu binecuvântează o lucrare,  întotdeauna mai și rămâne pentru a mai face ceva, ca să aveți binecuvântări în lucrare trebuie ca toată Slava  să o dați Lui, altfel nu veți reuși. Dumnezeu să vă binecuvânteze

Anterior

Și în luna februarie 20 de pungi cu alimente și dulciuri pentru copii cu dizabilități

Următorul

Slavă Domnului că și în luna februarie copiii cu dizabilități vor primi alimente

  1. Cepoi Marcel

    Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze: pe tine Zolty, pe domnul Sandu Petriuc și pe toți ce care sunt și vor mai reveni în preajma ta și a lui domnul director Sandu din Marginea Suceava!…
    Doamne ajută!…
    Cu drag și prietenie de suflet!…
    Cepoi Marcel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén