Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Dăruim picioare celor care nu au (Mona)

Cu mare bucurie vă anunț că luni 7 august am reușit să dăruim picioare la Mona.
Mona este o persoană cu dizabilitate gravă care locuiește în Micro (Turda) județul Cluj. De vreo două luni de zile am reușit să i fac rost în cărucior electric și tot de atunci am tot încercat să il duc, Între timp am reușit să-i cumpărăm și o  rampă mobilă cu care se poată urca cele două trepte care le are la intrare în bloc, mulțumim și celor care s au implicat pentru cumpărarea rampelor.

Ieri 7 august am găsit un șofer și ne am dus să i facem la Mona această bucurie practic trei oferim picioare și nici nu v a dat seama câtă bucurie am reușit să i facem.
Acuma durează ceva vreme până se obișnuiește cu căruciorul, cu joystick- ul și cu rampele. pentru rampă urmează în curând să i facă primăria probabil, dar până atunci am crezut de cuviință să-i cumpărăm această rampă mobilă care o va ajuta până când îi face primăria rampă.
Voi poate nici nu vă dați seama câtă bucurie i am făcut ieri și sper să fie de folos în continuare ca să mai poată profita de această vreme faină și să umble singură. Mulțumim domnului și tuturor celor care v ați implicat în această lucrare pentru a dărui picioare pentru Mona. Dumnezeu să vă binecuvânteze

Anterior

Tabără la Mărișel 2023

Următorul

Vineri 25 august am fost la Grădina Zoologică din Târgu Mureș .

  1. Felicitari Mona pentru ca ai primit aceasta bucurie si sper sa te bucuri de acest privilegiu si sa profiti cat mai mult de el. Povestea ta ne motiveaza sa ne implicam si mai mult in munca noastra si sa-i putem darui o viata mai buna tuturor celor care avem nevoie de ajutor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén