Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Dacă vrei acest cărucior electric, citește cu atenție

Salut, în legătură cu căruciorul electric pe care l-am postat pe Blog Marți. Doar câț-va au citit postarea, majoritatea au comentat doar citind titlul și au comentat aiurea, sau pe facebook, mie pe privat, m-au sunat pe tel, dar chiar nimeni nu a lăsat un comentariu cum am cerut, dacă nu citești, nu ști să răspunzi 🙁 .Toți vor căruciorul, dar dacă nu citește nu își dă seama că poate nu va încăpea în el. Uni dacă au văzut că nu primesc căruciorul, au început cu acuzații și tot felul de lucruri neadevărate, îi voi pune pe lista …….. neagră 🙁 .Acum vreau să fie clară treaba și să citiți cu atenție (cei care nu știți citi, sau nu înțelegeți ce citiți, vă fac un audio) Acest cărucior electric va merge la o persoană care nu are putere deloc în mâini, care va fi verificată, nu trimitem la întâmplare la primul apărut de nu mai știu unde 🙁 . Comentariile trebuie lăsate aici în postarea asta, e clar? Comentariile de pe facebook nu se iau în considerare 🙁 .
1. Trebuie să fie o persoană mai slabă, căruciorul are 37 cm lâțimea dintre cotierele scaunului și o persoană mai plină nu va încăpea în cărucior 🙁
2. Persoana pe care o vom alege, va fi verificată și probabil îi va face o vizită surpriză un Voluntar/ă Anonim/ă, depinde ce vom găsii, doar după aceia dacă totul e în regulă, va fi aleasă.
3. Persoana care dorește acest cărucior, trebui să dovedească că are rampă și acces afară, că poate ieșii afară cu ușurinți și nu are obstacole în față, borduri, trepte, prag, ect. (ce rost să primească căruciorul și să nu-l poată folosi și încărca, sau locuiește la etaj)
4. Aș vrea o anchetă socială făcută de la Primărie, dacă cereți sunt obligați să vă facă.
5. Căruciorul este second, într-o stare foarte bună, are baterii cu gel de 50 Ah și sunt noi. Un asemenea cărucior costă vreo 2500 lei, dar este oferit GRATIS, eu zic că merită să depuneți un minim de efort.
6. Căruciorul va fi livrat de către un Curier, transportul va fi GRATIS. Deci totul va fi gratis, în numele Domnului.
7. După ce veți primi căruciorul, trebuie să faceți 2-3 poze clare cum stați în el și mi le trimiteți mi-e, poza va fi publicată pe facebook și Blog, ca să vadă lumea că întradevăr ați primit căruciorul.
Cine crede că se încatrează în aceste condiții să lase comentariu pe Blog la această postare și date de contact, un nr de tell. Multă sănătate

Anterior

Tavite portbagaj – solutia optima pentru protejarea masinii tale

Următorul

Prima zăpadă din iarna 2018-2019

  1. Potropopu ion

    Salutare Zolty, Succes celor care chiar are nevoie de acest căruț, felicitări Zolty, multă sănătate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén