Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Dacă sunt printre voi sau cunoașteți persoane care își doresc un cărucior/scuter electric

Salut, mă gândeam la un Proiect pe perioada de iarnă. Să găsim vreo 5-10-15 cazuri de persoane cu dizabilități care au nevoie de cărucioare/scutere electrice și să le facem cât o strângeri de fonduri pe facebook, dar și ei să se implice în promovarea cazului lor, corect? . Pentru asta avem nevoie de persoane din străinătate care să facă aceste strângerile de fonduri, cine se bagă? Între timp aș putea spune că am găsit vreo 3 persoane din străinătate care să ne ajute cu strângerile de fonduri pe facebook, acuma avem nevoie de cazuri.

Dacă sunt printre voi sau cunoașteți persoane care își doresc un cărucior/scuter electric și nu au posibilități să își cumpere, noi îi putem ajuta, mai precis încercăm să ajutăm. Urmează o perioadă de 5-6 luni de stat doar în casă între patru pereți 🙁 și putem să ne facem o ocupație și sigur vor apărea și rezultatele și pe perioada caldă plimbări fără număr. Am făcut câteva reguli pentru început pe baza căruia va funcționa;
1. Căutăm cazurile și le verificăm. Am nevoie de poze, video, nume, adresa, tell, diagnostic, pagina de facebook. Veți face un video de câteva minute prin care să convingeți oamenii că meritați să fiți ajutați.
2. Căutăm persoane care să facă strângerea de fonduri pentru fiecare caz în parte.
3. Fiecare persoană la care vom face strângerea se va implica în distribuirea și promovarea cazului său zilnic, până se adună suma necesară.
4. Pentru fiecare caz să facem o strângere de 1.000 euro din acești bani să se poată cumpăra și două baterii noi (dacă va fi cazul) și curierul. Cine are pretenți mai mari, trebuie să suporte restul din sumă.
5. Banii care rămân de la fiecare caz, la urmă se vor calcula și va mai fi ajutat încă 1-2 cazuri.
6. Căruciorul/scuterul electric va fi cumpărat doar de la firme care oferă garanție cu acte minim 3 luni, restul cu povești nu se accept.

Toți cei care nu au încredere în acest Proiect, sau au unele îndoieli 🙁 , să intre aici și să vadă lista cu cei ajutați până acuma și Proiectele din ultimii 6 ani. Multă sănătate

Anterior

Şi dragostea stă nu în faptul că noi am iubit pe Dumnezeu

Următorul

Am vrut să facem un BINE și un astfel de drum nu ne-a putut stricat planul

  1. Buna ziua sunt paralizat total de 5 ani in urmă unui accident rutier de motor am intrat într-un cal si As avea mare nevoie de un scaun electric la unul normal nu pot împinge Sunt din Bolintin Vale sat Crivina str Barajului nr 34 tel 0733765850 sau 0730888157

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén