2 Căci femeia măritată este legată prin Lege de bărbatul ei câtă vreme trăieşte el, dar, dacă-i moare bărbatul, este dezlegată de legea bărbatului ei.
3 Dacă, deci, când îi trăieşte bărbatul, ea se mărită după altul, se va chema preacurvă, dar, dacă-i moare bărbatul, este dezlegată de Lege, aşa că nu mai este preacurvă dacă se mărită după altul.
(Romani 7:2-3)
Privitor la acest verset din Biblie vreau să vă spun astăzi despre un exemplu de cum este păcatul acceptat în biserică,  este vorba dintr o biserică (nu vă mai spun numele bisericii  și nici localitatea) și sunt sigur că mai sunt și alte biserici pe țară sau prin lume doar că dacă le spui ei se supără practic le place păcatul.
O soră penticostală  era căsătorită soțul ei Era din lume.  Sora l a înșelat pe soțul ei cu prietenul soțului ei,  După ce a aflat soțul Normal că au divorțat.  Sora între timp s a recăsătorit cu prietenul fostului ei soț,  cu Cel cu care și a înșelat soțul.  Sora sa cununat la primărie și la biserica ortodoxă.  Acuma practic după câtă înțelepciune mi a dat mie Domnul, eu am găsit în Biblie că ea trăiește în preacurvie 🙁 .  Este scris în: 1 Corinteni 7:39
39 O femeie măritată este legată de lege câtă 

vreme îi trăieşte bărbatul; dar dacă-i moare bărbatul, este slobodă să se mărite cu cine vrea; numai în Domnul.
Scrie clar că o femeie este legată cât timp îi trăiește bărbatul,  Doar după ce moare bărbatul se poate căsători cu altul, astfel trăiește în preacurvie.
Am mai găsit scris și în: 1 Corinteni 7:10-11
10 Celor căsătoriţi, le poruncesc, nu eu, ci Domnul, ca nevasta să nu se despartă de bărbat.
11 (Dacă este despărţită, să rămână nemăritată sau să se împace cu bărbatul ei.) Şi nici bărbatul să nu-şi lase nevasta.
Deci scrie clar în Romani 7:3  că dacă se mărită cu altul cât timp îi trăiește bărbatul este preacurvă,  mai precis este în preacurvie și este un păcat 🙁 .
Ce putem spune noi despre o biserică care acceptă altfel de păcate?
Momentan, sora am auzit că este acceptată în biserică cu toate  drepturile, Ei  susțin că sora sa pocăit și poate fi membră cu drepturi în biserică. Vi se pare normal?
Dacă ia practic trăiește în preacurvie, cum poate să se fi pocăit?
Domnul să vă binecuvânteze