Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Dacă am promis că donez Touring-ul meu, mă voi ține de cuvânt

Salut, eu am găsit în Biblie că scrie, dacă faci o promisiune, trebuie să o împlinești, chiar dacă e în paguba ta. Am promis la început când am făcut strângerea de fonduri că; dacă mi se vor strânge banii, cei 6.000 euro pentru un Meyra Optimus 2 nou, eu voi dona Touringul meu la cineva de pe Grup, deci, am promis și mă voi ține de cuvânt. Problema cea mai grea, cum îl aleg la cine să-l donez? că sunt foarte mulți care îl doresc, au nevoie de el. Aș vrea să ajungă la o persoană care chiar are nevoie de el, să fie o persoană activă pe Grup, care se implică în general.
Am și câteva condiții așa pentru început:
1 Persoana trebuie să facă dovada că are nevoie de acest cărucior electric. Poate îi facem și o vizită surpriză 😀 ,astfel putem afla mai multe .
2 Persoana trebuie să fie membru/ă în Grupul ZoltyBogata (Noi facem, nu doar spunem cum trebuie făcut), pentru că am specificat de la început că vreau să-l donez la cineva de pe Grup-ul meu.
3 Cine va câștiga Touring-ul, va trebui să doneze căruciorul/scuterul lui (dacă mai are unul) la o altă persoană (pe care îl vom alege tot împreună) care nu are de fel (cu un foc împușcăm doi iepuri 😀 )
4 Cine va primi acest cărucior are obligația să lase acel scris zoltyBogata.ro pe cărucior, este dorința mea.

5 Cine vrea căruciorul, trebuie să ne arate cu dovezi foto și video că are rampă de acces în locuință.
Hai să vă spun câte ceva despre Touring, este fabricat din …… mai bine urmăriți video de mai jos, acolo sunt detaliile. Sper că aceste date să vă facă să-l doriți cât mai mult 😀 . De exemplu, OrtoMag a vândut unul cam la fel cu 6.000 lei (peste 1.200 euro), eu îl donez că așa am promis pe public și sper să ajungă la cine trebuie. Această postare este pentru a anunța donarea Touring-ului. Dați-mi și voi ceva idei cum să procedez, cum să-l alegem împreună pe cel care are nevoie, cel care merită cel mai mult, pentru mine va fi o alegere prea grea de făcut, aș vrea să alegem persoana cât mai repede, să se poată bucura de plimbări cât timp încă este vreme faină, că urmează perioada rece încurând 🙁 . Dacă puteți să-mi recomandați câteva persoane active pe Grup. Multă sănătate

Anterior

Ispita preacurviei şi urmările ei (Pildele lui Solomon)

Următorul

În curând voi face ceva recuperare la Centrul Sfânta Irina din Turda

 1. Roby

  Felicitări

 2. Ionuț

  Felicitări!

 3. Nacu Mihai

  Sa de-a Dumnezeu sa faci o persoana fericita donand caruciorul tau celui ce nare posibilitatea de asi cumpara unul ca al tau ,si eu la randul meu daca as avea sansa sa-l primesc,, pe al meu las dona cu mare placere celui ce nare posibilitai sa-si cumpere un carucior electric !!!

 4. Bravo! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate!

 5. Florin

  Ei,acuma chiar îmi place articolul, Postează linkul pe Facebook că să știe cât mai multă lume sa intre aici pe blog să citească. Să vadă exact condițiile și aici sa se înscrie că și doritori. Să mai zici că nu te învăț eu de bine 🤣,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén