Cat sunt in vacanta e bine ca cei mici sa fie ocupati cu tot felul de activitati. Chiar daca acum vacanta se aproprie de final, nu ar fi rau sa stii ce ai de facut pentru vacanta viitoare, daca acum ai planificat deja totul.

La inceputul vacantei de vara, m-am intalnit cu o mamica si imi povestea cum merge baietelul ei la cursuri limba germana copii, la dans, la pian, inot si tenis. Cred ca e foarte bine ca cei mici sa fie ocupati astfel incat in timpul vacantei sa se dezvolte pe cat mai multe planuri.

Cred ca e o idee buna pentru orice copil sa fie dus la cursuri spaniola copii, engleaza, franceza sau la cursuri pentru alte limbi straine. Limbile straine sunt foarte benefice pentru cei mici. Pe langa faptul ca isi dezvolta vocabularul, acestia invata sa fie mai atenti, mai disciplinati, invata sa socializeze mai bine, isi dezvolta memoria, creativitatea, etc.

Daca si tu vrei sa iti inscrii copilul la cursuri de franceza pentru copii sau la cursuri pentru alte limbi straine, cauta un centru specializat, vezi care sunt conditiile si inscrie-l. Cu siguranta ii va fi foarte benefic si iti va multumi in mod cert atunci cand va creste.

Eu nu am copii inca, insa cu siguranta cand voi avea voi face tot ce imi sta in putinta pentru a-i ajuta sa creasca si sa se dezvolte cat mai frumos. Si, cred ca un curs de engleza copii, un curs de germana, franceza, etc. ii poate fi benefic oricarui copil.

Daca vrei sa iti inscrii copilul la un astfel de curs, nu trebuie sa astepti vacanta. Astfel de cursuri se desfasoara si in timpul scolii si programul este stabilit in asa fel incat cel mic sa poata merge si la scoala fara probleme.