Curatenia in casa este extraordinar de importanta, mai ales cand se schimba anotimpurile. Gama de prodsue tork de la echipamentecuratenie.ro este una deosebita, deoarece sunt fabricate special pentru a fi eficiente in institutii de stat, spitale si clinici de infrumusetare. Tot la fel de bine se pot folosi si acasa, detergentii si sapunurile tork, care pot fi imbinate cu dispensere tork pentru o eficienta cat mai mare.

Atunci cand te apuci de curatenie si vrei sa termini rapid trebuie sa urmezi o anumita ordine.

Primul lucru pe care trebuie sa-l tii minte este ca legea gravitatiei se aplica si in cazul prafului si al murdariei. Aceasta inseamna ca, daca ai o casa cu mai multe etaje, trebuie sa incepi cu cal superior. Altfel, praful se va aseza la etajele inferioare si va trebui sa faci totul din nou.

De asemenea, aceasta presupune si necesitatea de a curata suprafetele de lucru mai intai. Chiar daca te ingrijorezi ca, folosind matura sau aspiratorul, vei ridica praful, particulele mai mari, cum ar fi firimiturile, ar trebui sa fie o problema de care sa te ocupi o singura data. Sterge mesele, sertarele si rafturile si, apoi, ocupa-te de pardoseala.

Gama de aspiratoare profesionale de pe site-ul echipamentecuratenie.ro este vasta, si ofera o multime de modele folositoare.

Cand te gandesti la o curatenie rapida, sarcinile mai grele pot sa te preocupe si sa uiti de responsabilitatile mai mici. Iata cateva la care poate nu te-ai gandit:

-Asigura-te ca ai pregatite prosoape curate.

-Schimba lenjeria de pat daca musafirii raman peste noapte.

-Aspira canapeaua.

-Verifica daca ai in baie suficienta hartie igienica, uscata si umeda.

Cel mai bun mod de a face ordine rapid este sa aduni mai multi oameni sa te ajute. Unde-s doi, puterea creste, asadar implica-ti familia pentru a face curatenie in casa. Trucuri cum ar fi lista de control te vor ajuta sa imparti responsabilitatile. Fiecare ar trebui sa se ocupe de o camera, iar copiii de sarcini mai usoare si care nu prezinta vreun pericol, de exemplu, ei pot sterge praful si ordona lucrurile.

Pentru a termina cat mai repede in living si camerele de zi asigurate ca respecti aceasta ordine:

-elimina din incapere toate lucrurile care nu isi au locul acolo si strange toate obiectele decorative intr-o cutie;

-Sterge praful de pe biblioteca, dulap, comoda, etc. apoi sterge si decoratiunile;

-Spala geamurile ;

-Curata canapeaua si fotoliile;

-Strange si scutura articolele textile de praf (inclusiv draperiile si perdelele, macar o data pe luna);

-Curata covoarele;

-Aspira podelele si spala-le cu un mop.

Inainte de orice curatenie, trebuie sa faci ordine, adica sa pui toate lucrurile la locul lor, incepand de la articole vestimentare pana la obiectele utilizate mai des sau mai rar. Acest proces poate dura chiar mai mult decat curatenia in sine, insa poti sari peste el daca rezervi cateva minute in fiecare zi pentru a indeplini acest task.

Echipamentcuratenie.ro are cele mai bune solutii pentru curatenie, iar gama de sapun Tork se potriveste pentru orice ocazie.