Un bucatar care se respecta pune pret pe preparatele la cuptor, incepand cu cartofii la tava peste care se rad cascaval si se presara marar, continuand cu placintele, fripturile la tava si pizza, stiut fiind ca nimeni nu se poate lipsi de aceste delicatese. Cuptoare gastronomie electrice sunt rapide si curate, spre deosebire de cuptoarele sau vetrele pe lemne. Ele vin cu calitati lor incontestabile la preturi competitive, in plus au perioada generoasa de garantie, daca sunt achizitionate de la distribuitorii potriviti.
Cate preparate nu se pot coace intr-un astfel de cuptor? Rondele de cartofi vinete si morcovi, ciupercute, felii de ardei, pulpe de curcan sau de rata.
Cuptor patiserie pret avantajos inseamna scaparea patiserului de grija de a supraveghea permanent tavile cu saratele sau cronulete din cuptorul obisnuit, care nu dispune de reglaj termic si nu este prevazut cu alarma asemenea celor profesionale.
In cuptor patiserie se coc zeci de deserturi: rulada cu gem si nuci, cozonacul cu nuci si stafide, melcisori cu branza sau cu gem de capsuni si caise, cheg. Fiecare preparat la temperatura optima, in timp ce cuptorul profesional nu degaja caldura in interiorul laboratorului ca personalul sa se simta inconfortabil. Daca nu ar dispune de acesta functie cuptoarele profesionale, patiserii, cofetarii si bucatarii s-ar simti mereu ca in sauna si cu siguranta s-ar imbolnavi. Un asttfel de echipament este in slujba sanatatii angajatilor.
In concluzie, toti posesorii de localuri ar trebui sa-si doteze bucatariile cu cuptor gastronomic si alte doua-trei cuptoare specializate pe cat mai multe tipuri de produse: cuptoare pentru covrigi, pentru pizza, optand pentru capacitatea ideala: 4 tavi, 5, 6 , 10 sau 16 tavi.
Mai multe produse bune si proaspete intr-un timp rapid garanteaza cresterea vanzarilor,fiindca graba consumatorilor ii impiedica sa piarda timpul cu statul la coada, ci pur si simplu renunta sa mai cumpere.
Lasă un răspuns