Am fost fascinat de sticla din copilarie, iar mai tarziu m-a sedus modul de realizare a ei. A fost de ajuns sa facem o vizita cu scoala la o sticlarie in gimnaziu si m-am decis sa fac o facultate de profil. Mai tarziu, ca sa nu lucrez pentru altii, ci pentru mine si familia mea, am deschis o fabrica unde producem frumosul din sticla: globulete pictate manual, vaze, pahare, farfurii decorative din sticla si blaturi de mese.
Sticla de toate formele si culorile se realizeaza in fabrica noastra. Sticla alba, sticla bruna, sticla albastra, maro, rosie sau neagra si produse care iti iau ochii fabricam.
Ne-am specializat pe cadouri de Craciun, dar asta nu inseamna ca nu muncim intens tot timpul anului. Ne reinventam si introducem mereu produse noi si tematice, de pilda martisoare si flori din sticla, iepurasi si oua de sticla, in functie de sezon.
Producem atata frumusete, realizata cu multa truda, incat ne-ar durea sufletul sa nu ajunga in bune conditii la destinatie. Pe cat sunt de frumoase marfurile noastre, pe atat sunt de fragile. Uneori avem daune si la puntele de lucru, iar toate spargerile ne costa. Pentru aceasta am pus la punct depozitarea securizata si transportul globuletelor, vazelor si bibelourilor fragile in cutii mari de plastic cu capac furnizate de magazinul online Schoellerallibert.com.


In aceste spatii de capacitate mare sunt asezate manual obiectele, iar intre ele se pun materiale moi care impiedica spargerea. Dupa fixarea capacului, cutiile sunt stivuibile, iar cu putin dibacie pot fi manevrate cu ajutorul utilajelor.
Folosite judicios, cutiile mari din plastic cu capac prezinta urmatoarele avantaje pentru afacerea noastra:
-securizarea produselor si pastrarea curateniei acestora. Bibelourile noastre ajung la destinatie intregi, dar si curate. Oricat ar fi de frumos un produs, cand este prafuit da o impresie neplacuta.
-economisirea de spatiu. Fiind incapatoare sute de globulete isi gasesc adapost in ele, ar fi practic greu de gandit alt sistem, daca aceste cutii mari nu ar exista, in plus sunt stivuibile
-ambalajele rezistente se mentin mult timp, nu se deterioreaza si nu determina la randul lor deteriorarea produselor.
-nu produc ranirea persoanelor care le manipuleaza
-prezinta un spatiu generos si vizibil de etichetare, prin urmare se va sti cu precizie unde sunt globuletele, care sunt cutiile cu vaze si asa mai departe.
-ne ajuta si la inventarierea mai rapida a produselor. Avand imensiuni standard este suficient sa numaram o data o anumita categorie de produse care intra intr-o lada, apoi evidenta este clara.
-se pot spala si igieniza periodic cu usurinta spre deosebire de alte tipuri de ambalaje.
-au durata mare de viata si isi pastreaza mult timp aspectul initial.
Suntem multumiti de munca noastra si de roadele acesteia si ii consideram parteneri pe viata pe acesti distributori inimosi care ne fac oferte personalizate de pret si livreaza produsele de care avem nevoie prompt, la adresa indicata.
Sfatuiesc toti oamenii de afaceri sa recurga la ambalajele din plastic fiindca sunt usoare, rezistente si ieftine. Stim de asemenea la fel se sigur ca ambalajele pe care le detinem sunt reciclabile, iar acesta este un motiv in plus sa le acordam exclusivitate.