Salut, data trecută v-am explicat cum poți lua o ȚEAPĂ și mulți au luat 🙁 . Dacă tot reușești să aduni acei bani cu greu, renunți la multe lucruri și e păcat să-i dai pe ceva nefolositor 🙁 . În această postare vă explic cum aș face eu, voi faceți cum vreți din partea mea 😀 .
1. Dacă găsesc un cărucior/scuter electric care mi-ar fi bun, că în poze toate arată foarte bine (cu niște silicon se fac adevărate minuni 🙁 ) cel mai bine ar fi să mă duc să-l încerc, să-l testez puțin, mai precis; vânzătorul poate spune multe, își laudă marfa și nu-mi va spune niciodată de eventualele probleme pe care le are căruciorul/scuterul 🙁 și nici nu poate să-mi dea garanție pe persoană fizică. Cel mai in bine mă duc și încerc căruciorul/scuterul să văd cum merge, fac vreo 50-100 m cu viteza maximă (dacă bateriile sunt slabe, scade primul led verde), încerc să urc o pantă, să văd cum trage motorul sau motoarele (dacă bateriile sunt slabe, scade primul led verde), în forță el consumă mult și bateriile slabe își spun cuvântul, dar dacă stau câteva minute își mai revin, dar asta eun semn de întrebare.
2. Dacă cumperi un cărucior/scuter electric second de la o firmă autorizată, (cunosc doar una în România) acolo nu e neapărat nevoie să mergi să-l testezi, pentru că ei oferind garanția au testat produsul, trebuie citit cu atenție condițiile garanției. Garanția este între 3-12 luni și e foarte, foarte importantă, pentru că e vorba de niște bani, mai puțini sau mai mulți și nici nu există riscul de ȚEAPĂ, chiarr dacă se strică a doua zi, are garanție și se poate trimite la reparat, acesta e un mare avantaj. Curierul îl aduce până acasă la tine și fără să îți faci griji pentru transport, unele modele sunt forte grele, de exemplu un Meyra Optimus 2, are aprox. 150 kg.

Sper să vă fie de folos sfaturile de mai sus și să vă ajute când vreți să cumpărați un cărucior/scuter electric. În unele cazuri pot să vă ajut cu transportul gratis al căruciorului sau scuterului cumpărat, dacă mă contactați înainte de al cumpăra. Multă sănătate