Atunci când vine vorba despre accesoriile care ne completează ținuta, majoritatea dintre noi nu renunțăm la ceas, deoarece de cele mai multe ori este acel ”ceva” care transform o ținută banală într-una plină de stil, ca să nu mai amintim și de utilitatea acestuia. Cu siguranță, în zilele noastre, ceasul a devenit mai mult decât un simplu instrument de măsurare a timpului, iar marii orologeri nu încetează să ne surprindă cu ceva nou, de fiecare dată.

Cu toate acestea, se pare că există anumite ținute la care par să nu se potrivească niciun fel de ceasuri. Printre acestea se aflau și evenimentele speciale, la care domnii poartă de regulă costum, iar doamnele sau domnișoarele se întrec în rochii de ocazie cu adevărat spectaculoase. De fapt, nu este deloc greșit să porți acum un ceas, cu condiția să îl alegi cu grijă, astfel încât să fie în armonie perfectă cu ținuta aleasă. Dacă vrei mai multe informații referitoare la acest subiect, citește rândurile de mai jos.

Ceasul tip bijuterie, mai mult decât un accesoriu

Potrivit specialiștilor în domeniu, dacă în cazul bărbaților lucrurile sunt simple, nu același lucru putem afirma despre purtarea unui ceas, la o rochie de ocazie. De aceea, o idee foarte bună este să apelezi la acele ceasuri care seamănă foarte bine cu niște mici bijuterii, dar care să se potrivească perfect cu ținuta aleasă. Nu ar trebui să fie foarte dificil de găsit ceasul perfect, iar dacă ai observat cu atenție ținutele marilor dive de peste Ocean, atunci când pășesc pe covorul roșu, la mâna lor se regăsește frecvent un ceas.

O apariție plină de stil

Pentru a reuși ținuta perfectă, un ceas se potrivește perfect cu o rochie cu talie înaltă, senzuală, care amintește puțin de drapejele elene. Ai ales o rochie de ocazie cu imprimeuri florale? Atunci nu dau greș cu un ceas vintage, cu cadran mare. Pentru cele care adoră rochiile simple, în A, cum mai sunt numite, ceasul ales trebuie să aibă un cadran drepunghiular, pentru a păstra același ton… geometric.

Totul ține de preferințele fiecăreia

Este adevărat că, de regulă, reprezentantele sexului frumos sunt mai greu de mulțumit, și cu greu pot afirma că și-au găsit ținuta perfectă. De fiecare dată vor avea ceva de obiectat, chiar și în condițiile în care chiar nu este nimic de obiectat. Dar, să nu ne depărtăm de la subiect. Cel mai bine este să te gândești cum se potrivește ceasul ales de tine cu ținuta pe care urmează să o porți, iar dacă simți că nu găsești ceva care să te mulțumească, nu este nicio tragedie dacă nu porți ceas la încheietura mâinii pentru o seară. Eventual, ai putea opta pentru un pandantiv cu ceas, și cu care au reușit să creezi un look plin de stil și eleganță. Până la urmă, totul ține de preferințele fiecăreia, așa că decizia îți aparține în totalitate. Nu-ți face griji, chiar dacă acum totul pare haotic, vei reuși să îți alcătuiești un outfit demn de o față regală pentru că, de fapt, vorbim de o ocazie specială, nu-i așa?