O multime de tineri isi doresc un loc de munca serios, un loc de munca stabil, insa, multi nu reusesc sa isi gaseasca un job care sa le placa intr-adevar. Multi tineri isi termina studiile si trec luni, chiar ani pana cand isi gasesc un loc de munca in domeniul in care au studiat.

Daca si tu iti cauti un loc de munca, poate ar fi bine sa incepi cu o serie sedinte consiliere in cariera. Cei de la CV-Perfect.ro nu te ajuta doar cu servicii de redactare CV profesional sau redactare scrisori de intentie. Ei te ajuta si sa iti dai seama care este job-ul ideal pentru tine. Echipa de profesionisti de aici are experienta in mediul de afaceri din Romania si se vor asigura de faptul ca iti vei gasi un loc de munca potrivit, un job la care sa iti utilizezi la capacitati maxime potentialul. Te vor ajuta inclusiv cu servicii de pregatire pentru interviu.

Insa, atunci cand iti cauti un loc de munca trebuie sa fii realist/a. Nu poti merge la cei de la CV-Perfect si sa le ceri sa te ajute in gasirea unui loc de munca in domeniul IT, cand tu ai terminat scoala profesionala si ai diploma de lacatus mecanic. Trebuie sa fii realist si sa ceri lucruri care sa se potriveasca pregatirii pe care o ai.

Daca vrei un job perfect, trebuie sa te gandesti la totul din timp. Fa o facultate care-ti place si/sau fa tot felul de cursuri care te-ar putea ajuta.
Am de exemplu un prieten care a terminat facultatea de inginerie electrica. Dupa terminarea facultatii a fost angajat ca si inginer timp de 2 ani de zile, insa si-a dat seama la un moment dat de faptul ca nu face ce ii place si ca vrea o cariera in IT. Chiar daca nu avea studii de specialitate in IT, s-a inscris la un curs de programare. Cursul a durat 1 an de zile si dupa terminarea cursului si-a gasit de munca in IT. In sfarsit face ce ii place, chiar daca a inceput cariera in IT la 30 de ani.

Daca investesti in tine si esti realist/a in privinta pregatirii pe care o ai, cu siguranta iti vei gasi usor un loc de munca. Daca ai nevoie de putin ajutor, cauta-i pe cei de la CV Perfect. Un CV redactat corect, o scrisoare de intentie bine gandita si cateva sedinte de consiliere in cariera iti vor fi de mare folos.