Acum 2 ani, odata cu inceputul crizei financiare din tara noastra, parintii mei au hotarat sa ne mutam cu intreaga familie la Bucuresti. La inceput am crezut ca este o decizie de moment si nu ne va aduce niciun beneficiu, insa adevarul a fost cu totul altul.

Odata mutati in capitala, eu ca si copil am invatat sa ma descurc singur, intr-un oras cu peste un milion de oameni am invatat ce inseamna responsabilitatile. Tin minte ca la inceput, parintii au cautat pe apartamente de vanzare Bucuresti, o locuinta mica in care sa ne simtim bine cu totii. Apartamentul era unul mare, iar pretul pentru acesta nu ni-l puteam permite.

Cu salariile pe care le aveau parintii in acele zile puteam doar sa cautam pe apartamente 2 camere Berceni, un loc care sa ne ofere tot confortul in acel moment. Tin minte si acum ca era un apartament curat, de mici dimensiuni, dar amenajat in asa fel incat sa cuprinda tot ce aveam nevoie.

Tatal meu a iubit intotdeauna natura si a protejat-o atat cat a putut. Timp de multi ani a incercat sa recicleze cat de mult posibil, iar la un moment dat a inceput sa planteze copaci.

Ne povestea cat de important este sa protejezi mediul inconjurator si sa ai grija de pomi, deoarece ei ne ofera aerul pe care il respiram. Visul lui a fost acela de a se muta la casa si sa aibe o gradina mare in care sa planteze tot ce isi dorea.

Am hotarat sa tinem cont de dorintele lui si am cautat pe case Popesti Leordeni o locuinta mica, dar care sa fie inconjurata de un teren mare, pe care tatal meu sa il fructifice din plin.

Cand am plecat din vechiul oras, bunicii au fost cei care ne-au simtit lipsa constant si au hotarat intr-un final sa vina si ei in capitala, asa ca au cautat pe garsoniere noi de vanzare Bucuresti un loc in care sa stea, astfel incat sa ne putem intalni in fiecare weekend.

Decizia lor a fost una foarte buna pentru ca ne-a adus pe toti impreuna si stim cu totii cat de importanta este familia pentru fiecare dintre noi.