Romani, 7:2 Căci femeia măritată este legată prin Lege de bărbatul ei câtă vreme trăiește el, dar, dacă-i moare bărbatul, este dezlegată de legea bărbatului ei. 3 Dacă, deci, când îi trăiește bărbatul, ea se 

mărită după altul, se va chema preacurvă, dar, dacă-i moare bărbatul, este dezlegată de Lege, așa că nu mai este preacurvă dacă se mărită după altul. Acuma fiecare înțelege și interpretează cum îi place, eu am înțeles din acest verset că o femeie nu are voie să divorțeze, la Indieni am auzit că este așa, cu toate că ei sunt un popor păgân 🙁 ,dar împlinesc această lege din Biblie) și noi un popor creștin, merg divorțurile în continu, în vechime nu era așa. dar, dacă-i moare bărbatul, este dezlegată de legea bărbatului ei, este foarte clar ce scrie aici și nu are rost de interpretări aiurea. 3 Dacă, deci, când îi trăiește bărbatul, ea se mărită după altul, se va chema preacurvă, asta înseamnă că trăiește în păcat 🙁 cunosc un caz femeia Pocăită, soțul nu, care a divorțat din cauza că a prins-o soțul ei că trăia în preacurvie cu altul și a divorțat, ea sa măritat cu unul din lume și acuma au primit-o înapoi în Biserică pentru că sa Pocăit, dacă ea acum trăiește în preacurvie, nu înțeleg cum sa Pocăit?
1 Corinteni, 7: 10 Celor căsătoriţi, le poruncesc, nu eu, ci Domnul, ca nevasta să nu se despartă de bărbat.
11 (Dacă este despărţită, să rămână nemăritată sau să se împace cu bărbatul ei.) Şi nici bărbatul să nu-şi lase nevasta.
1 Corinteni, 7; 39 O femeie măritată este legată de lege câtă vreme îi trăieşte bărbatul; dar dacă-i moare bărbatul, este slobodă să se mărite cu cine vrea; numai în Domnul.