Toti soferii experimentati cunosc faptul cat de important este sa ai grija de automobil, din toate punctele de vedere, iar portbagajul este spatiul in care depozitezi foarte multe lucruri, indiferent de faptul daca calatoresti mai mult sau mai putin, este foarte important ca portbagajul sa fie bine pregatit pentru transportarea oricaror obiecte.

Tocmai de aceea atunci cand alegi o tavita portbagaj trebuie sa prevezi multe situatii dinainte, care se pot intampla cu tine. Am fost mereu persoana care calatoreste mult cu automobilul, de fapt, asta se intampla si acum, de aceea cunosc cat de important este fiecare centimetru din portbagaj si ce se poate intampla daca lucrurile depozitate acolo nu sunt bine impachetate sau nu sunt bine aranjate. Mi s-au intamplat mai multe aventuri, din care am inteles cat de importanta este o tavita portbagaj rezistenta si calitativa.

Cum alegi tavita pentru portabagaj?
Daca trebuie sa inlocuiesti tavita portbagaj pe care o ai, deoarece cea veche este mult prea deteriorata sau, pur si simplu, tavita pe care o ai acum nu este tocmai cea potrivita, atunci este bine sa iei in considerare macar cateva sfaturi care ar putea sa te ajute foarte mult atunci cand alegi o tavita.

Nu repeta si tu greseala multor alti soferi care ignora acest detaliu care este, de fapt, unul important si de relevanta caruia te vei convinge pe parcurs. Atunci cand alegi o tavita portbagaj ai grija ca ea sa corespunda perfect dimensiunilor portbagajului tau, este un aspect esential, altfel la scurt timp iti vei da seama de faptul ca tavita pe care ai cumparat-o nu sta bine, lucrurile pe care le depozitezi in portbagaj ajung sa nu se mentina intr-o pozitie ferma atunci cand conduci si alte aspecte de acest fel.

Foarte important este sa tii cont si de calitatea tavitei, nu ignora aspecte precum mirosul acesteia. Se poate intampla sa descoperi la scurt timp ca ai un miros foarte neplacut de cauciuc in portbagaj si alte detalii neplacute.

La ce iti foloseste tavita?
Daca iti doresti sa pastrezi, intr-adevar, ordinea in automobilul tau si nu iti doresti sa iti lase urme orice fel de bagaje depozitezi in portbagaj, atunci o tavita de calitate te va salva de la multe descoperiri si situatii neplacute.

Mi s-a intamplat sa fiu o perioada fara tavita in portbagaj si mi-am dat seama de utilitatea adevarata a acesteia. Nu iti recomand sa ajungi si tu sa observi ca ai pete in portbagaj sau mirosuri neplacute, care nu ar fi fost acolo daca nu aveai o tavita care sa opreasca orice fel de scurgeri si sa absoarba mirosuri.

O tavita portbagaj face foarte facila curatarea masinii, tavita se curata usor si repede. Daca alegi una de calitate nu vei avea nici mirosuri de cauciuc in masina, ceea ce este foarte bine. Tavita este usoara si flexibila, de aceea iti va fi, intr-adevar, foarte usor sa o scoti si sa o cureti de impuritati. Se curata prin stergere sau cu furtunul de apa, poti folosi si solutii speciale pentru indepartarea mirosurilor.