Visez la degetele imaculate de la picioare ale femeilor puse in valoare de curelusele fine si moi ale sandalelor. Unghiile delicate vopsite in rosu, roz, verde sau albastru  stralucesc la lumina soarelui, iar piciorul zglobiu asigura deplasarea zanei pe iarba verde de acasa sau pe trotuarul incins (uneori se incinge si trotuarul cu atata frumusete feminina pe centimetru patrat).

Calcaiele roz sunt neobosite si ispititoare, iar imaginea lor de sub decupajul posterior al sandalelor te inspira si te innebuneste deopotriva.

Urata si stearpa ar fi viata fara sandale !

Picioarele ei fine sunt cele care o aduc la intalnire, iar vara merita sa respire in voie, sa se scalde in lumina si sa se bucure de toata atentia celor din jur. Sandalele moi si finute, in  culori diafane se asorteaza intotdeauna cu rochii sau fuste vaporoase prin care trupul de zeita se ghiceste sau se contureaza precis. Barbat sa fii si nu poti inchide ochii la atata frumusete!

Cele mai frumoase sandale dama pe care le vedeti in picioarele zanelor vara provin din magazinul Zibra. Ele atrag atentia prin culorile estivale: alb, bej, print floral, roz prafuit, bleo ciel, portocaliu, dar si prin designul elegant.

De aici se pot face provizii de sandale femei deoarece pretul unei perechi este sub 30 de lei, amanunt care le permite divelor sa-si asorteze sandalele la tricouri, rochii, genti sau bluze.  Ma uit la sandalele albe cu talpa ortopedica imbracata in print floral si ma gandesc cat de minunate ar fi in picioarele celei dragi. Ea sa poarte o rochie lejera, alba, care flutura asemenea petalelor unui crin la tot pasul, iar la picioare, ca o continuare, trena sa fie sandalele. Florile care imbraca platformele sa fie singura bijuterie, in afara de cea mai valoroasa si naturala, frumusetea posesoarei.

Doar 30 de lei o asemenea frumusete? Pare incredibil! Este ca si cum vanzatorul te observa ca privesti cu pofta doua-trei perechi frumoase si elegante de sandale si cand te vede ca alegi cu lacrimi in ochi, iti spune:

-Stai, nu pleca! Uite, pentru ca-ti plac mai multe, lasam din pret pentru tine. Ce zici? Cate perechi iti permiti, daca pretul este de aproape 30 de lei?

Astept cu nerabdare sa vina vara si sa vad degetele ingrijite si delicate ale picioarelor feminine iesind din sandale!