Viata ar trebui sa fie la fel pentru oamenii care se pot deplasa unde vor ei si pentru cei din scaunul cu rotile. Din pacate, pentru cei din a doua categorie, viata se imparte in doua momente decisive: inainte si dupa scaunul cu rotile.

Astazi doresc sa scriu despre imensa bucurie pe care o puteti oferi unei femei grav bolnave sau aflate in scaunul cu rotile oferindu-i flori. Sa primeasca aranjamente flori cutie ar reprezenta pentru ea surpriza surprizelor. Stiti ca exista flori care insenineaza ziua, transmit doze maxime de optimism si combat depresia?

De pilda, buchetele cu flori de camp ajuta oamenii sa realizeze ca libertatea spirituala este la fel de importanta cum este cea fizica. Daca esti fortat sa-ti petreci viata in scaun cu rotile, asta nu inseamna ca esti condamnat sa ti se stinga viata fara folos! Adevarata libertate se afla in mintea noastra.

Pentru femeile care au fost parasite in momentul in care s-au imbolnavit, apartinatorii sa comande buchete de floarea-soarelui. Se spune ca aceste flori combat starile depresive prin lumina solara pe care o raspandesc in jurul lor!
Un buchet multicolor de gerbera sau de trandafiri multicolori redau increderea in fortele proprii, indiferent de situatie. Femeile luptatoare merita cele mai frumoase flori din lume ca sa se simta speciale.

Sa primeasca flori rare, nu neaparat scumpe, ci deosebite, cum sunt florile de camp, inseamna sa le demonstram ca ele sunt iubite foarte mult, in ciuda conditiei lor fizice.
De ceva timp, in Romania a aparut un obicei minunat: cu ocazia venirii primaverii sau de Ziua Femeii, cineva lasa un buchet de flori pe strada pentru altcineva, care sa se bucure de prezenta lor. Ce-ati zice de o campanie numita: “O floare pentru orice femeie din scaunul cu rotile?”
Ar fi minunat, daca s-ar gandi cineva sa se duca cu bratele pline de flori la un azil de batrani si sa bucure bunicutele abandonate.

Numai scepticii spun ca nu se face primavara cu o floare, cand, de fapt venirea primaverii este anuntata de o floare gingasa si curajoasa, care strapunge zapada cu gingasia ei, sa anunte cu glas cristalin:”A venit primavara! A venit primavara!”