Salut, vreau să vă povestesc azi cum lucrează Domnul prin om, sau prin oameni,  de curând mi sau întâmplat mai multe experiențe care practic m-au lăsat fără cuvinte, vreau să vă împărtășesc și vouă aceste întâmplări.

Fratele Pustan ne-a dăruit această mașină adaptată cu lift  și eu trebuie să merg cel puțin o dată pe lună să iau cina la biserica Sfânta Treime din Beiuș.  Tot fratele  Pustan ne-a plătit motorina prima dată, ne-a dat 200 RON și am mers în luna octombrie,  tot atunci mi-a plătit încă 200 RON în avans motorina pentru luna noiembrie. Din această lumă mi-a plătit în avans motorina pe luna decembrie și ne-a dat 300 RON  și de acum încolo a spus că ne va da în fiecare lună 300 RON pentru motorină,  Deci pentru a merge în luna decembrie mi-a dat deja 300 RON pentru motorină  în avans.  Este o adevărată binecuvântare de la Domnul?

Trebuia să mergem la Beiuș, înainte cu două săptămâni am anunțat pe Grupul de WhatsApp cu șoferii Voluntari, dacă poate cineva să ne ducă, dar nimic 🙁 . După o săptămână am mai întrebat încă o dată și tot nu a fost nimeni,  acest lucru mă pus pe gânduri, gândinduma că poate nu o să reușim să mergem. M-am tot rugat Domnului ca să ne trimeată un șofer pentru că dorința era de a merge la biserică adică să facem ceva pe voia Lui,  că Domnul vrea ca noi să mergem la  biserică. Fratele Sorin cu care am mai fost și altădată la biserică mi-a spus că vrea să ne ducă el doar că are o problem, sa strică mașina și nu are cu ce veni dimineața atâta devreme, dar încearcă să rezolv cu cineva ca să îl aducă dimineața la mine pe ora 6:00,  între timp cineva de pe grup ma întrebat dacă am reușit să găsim șofer și am spus că ar fi Sorin doar că nu are cu ce venit de la Câmpia Turzii până la mine,  acest frate mi-a zis că merge el după  Sorin dacă va fi cazul, dar nu a fost cazul, pentru că Sorin a găsit pe cineva și la adus dimineața cu mașina și l-am invitat și pe el să vină cu noi la Beiuș.  Eu mă gândesc că Domnul ne lăsat până în ultimul moment, ca să ne mai și încerce, eu eram sigur 90% că Domnul ne va trimite un șofer și chiar mi-a trimis în ultimul moment, aș putea spune.

Practic m-am apucat și am făcut lista de persoane care să vină la Beiuș și nu aveam nici măcar șofer, deci am făcut lista cu credință în Domnul, că El va rezolva și astfel am reușit să mergem la biserica  Sfânta Treime din Beiuș. Cu credință și răbdare, toate se rezolvă. Ne-am bucurat să putem merge și sper ca Domnul să ne ajute să mergem în fiecare lună. Multă sănătate