Iluminatul spatiului in care ne desfasuram activitatea este foarte important. El ne poate influenta productivitatea, ne poate ajuta sa fim mai eficienti, sa lucram mai bine. O solutie pentru o sursa de lumina cat mai apropiata de cea natura sunt becurile cu halogen.

Marele lor avantaj este ca lumina produsa seamana foarte mult cu cea naturala, lumina produsa e mai puternica. Becurile cu halogen functioneaza fara probleme pana la 2000 de ore, au un consum moderat, filamentul lor rezistand bine la o utilizare normala.

Spre deosebire de bulbul cu filament, aceste becuri halogene au o combinatie de gaze care permit obtinerea luminii, se pot arde si ele, insa doar daca sunt utilizate pe o perioada foarte mare de timp si nu sunt inlocuite.

Intensitatea luminoasa a becurilor cu halogen este cu peste 30% fata de cea a becurilor clasice, lumina emisa e calda, stralucitoare, insa relaxanta pentru ochi. Aplicatiile becurilor cu halogen sunt diverse, cea mai comuna utilizare fiind aplicatia cu spoturi. In functie de ce are nevoie fiecare client putem avea becuri halogene clasice sau tip lumanare, reflector, spot, eficienta energetica este mare, costurile cu energia electrica sunt reduse considerabile daca se folosesc becurile cu halogen.

Producatorii au incercat in ultimii ani sa aduca pe piata modele din ce in ce mai sofisticate, au imbunatatit rezistenta lor si le-au facut sa fie mult mai viabile pentru orice fel de aplicatii complexe. Magazinele care le vand le ofera la preturi bune, se livreaza rapid, montarea si punerea in functiune nu reprezinta o problema, instalarea lor e simpla si convenabila.

Odata puse in functiune becurile cu halogen ofera o lumina suficient de buna pentru spatiile in care sunt amplasate, rezista bine la socuri sau la vibratii si pot fi inlocuite rapid pe masura ce incep sa imbatraneasca.

Becurile cu halogen raman o solutie rapida si simplu de utilizat pentru iluminatul in spatii rezidentiale sau comerciale, sunt ieftine, usor de inlocuit si simplu de comandat din online.