Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Cu ajutorul vostru VISUL MEU poate deveni realitate

Vă rog ajutați cel puțin cu un share la acest link; https://www.facebook.com/donate/401463144281823/401463167615154/

Salut. Pe la începutul lunii Iunie 2019 am făcut o strângere de fonduri pe Facebook cu scopul de a-mi împlini un mare vis și anume să-mi pot cumpăra un Meyra Optimus 2.S nou. Adevărul e că la momentul respectiv nu prea am înțeles bine prețul acestuia . Am crezut că e 5.000€ dar am aflat ulterior că acesta este prețul modelului simplu de 6 km/h, fără niciun fel de dotări. Eu am vrut să cumpăr modelul cel vechi, 2.223 cu motor de 650w, dar acest model nu se mai fabrică de câțiva ani. Nu am știut până atunci. Normal că ei vor să vândă modelele noi care sunt mai scumpe. Am adunat în total cu toate donațiile 7592€. Puteam alege ceva prin Octombrie 2019 (nu chiar ce îmi doream) dar am avut o perioadă foarte grea a bolii și am fost nevoit să amân până spre primăvară.

Atunci când am vrut să-l comand din Germania a venit această Pandemie cu COVID-19 și toate granițele sau închis ș.a.m.d. Astfel a trebuit să amân din nou . După 15 Mai 2020 când am vrut să-l comand, prețul a explodat și nu imi mai puteam permite. Între timp, dacă am văzut că așa stau treburile, eu am mai cheltuit din bani pe baterii pentru cel vechi, (din venitul meu de 500+800 lei, nu mi-am putut permite). Anul trecut am fost nevoit să schimb două rânduri de baterii (2 de100 Ah și 2 de110 Ah ) și au fost ceva cheltuieli . Nu am putut sta cu banii în bancă fără să pot profita de vremea faină, că pe perioada rece (6 luni) tot între cei patru pereți stau .
Acuma chiar vreau și trebuie să lupt din nou (până nu se duc banii pe multe alte lucruri necesare ) să mă străduiesc, să-mi fac o prioritate de a-l cumpăra. Va trebui să fac asta printr-o firmă care colaborează cu Meyra, ca să primesc și garanție (eu am vrut să-l cumpăr printr-un prieten care locuiește în Germania, dar dacă se strică în timpul garanției, cine tot plimbă un cărucior de 150 kg în Germania? Dacă-l cumpăr prin firma DONIS din România, ei se ocupă de tot și e normal să fie mai scump că au și ei cheltuielile lor. Am aproximativ 7.000€ și mai am nevoie de de restul până la 11.500 (5000€, după ce își i-au comisioanele, sper să rămână 4500€) pentru a putea cumpăra Optimus-ul nou.
Am tot căutat pe E-Bay unul second hand, dar dacă nimeresc unul cu probleme? (că mi sa mai întâmplat să cumpăr unul la mâna a doua și am avut multe probleme cu el. E vorba despre cel pe care îl folosesc acuma).

Opțiunile pe care le-am ales, îmi sunt mai mult decât utile, chiar necesare. De exemplu: când cobor o pantă, eu dau înclinația scaunului mai pe spate pentru că nu-mi pot ține echilibru și cobor ca și cum aș merge drept iar la urcare invers. E mult mai in siguranță așa. De reglarea electrică a spătarului am nevoie pentru că mă doare spatele, șalele și îmi mai schimb poziția, altfel ar fi riscul de escare care sunt foarte periculoase și greu de vindecat. Pentru picioare îmi trebuie acționare electrică să mi le mai mobilizeze deoarece îmi amorțesc și mă dor foarte tare iar de mișcat singur nu le pot mișca. Ar fi un fel de gimnastică. Toate ecestea nu sunt fițe. Pentru mine sunt necesare, doar că orice opțiune costă foarte, foarte mult.
Acuma cum m-am gândit să procedez: voi încerca să mai fac o strângere de fonduri pe Facebook, voi trimite cereri de sponsorizări la cât mai multe firme din România și poate Dumnezeu mă ajută și dă fiecare cât poate. Am să încerc la ceva ziare, poate la TV, etc. Important să încerc și poate reușesc.
Multă sănătate tuturor!

P.S. Dacă nu lupți pentru ceea ce vrei, meriți ceea ce ai. J. Maxwell

Cei care doriți să ajutați înafara strângeri, o puteți face și la următoarele conturi, specificați ”Pt Optimus”

Cont Banca Transilvania
În RON: RO78 BTRL RONC RT03 8839 4401
În EURO: RO28 BTRL EURC RT03 8839 4401
SWIFT: BTRL RO22 BIC: BTRL (xxx)
Ambele conturi sunt deschise la
Banca Transilvania – Sucursala Turda
PE NUMELE: EGYED PETRU ZOLTAN
CONT paypal: zoltybogata@yahoo.com
Revolut 0743622372

Anterior

Oricine rosteşte Numele Domnului să se depărteze de fărădelege!

Următorul

Scuter electric donat la Corina Crișan

  1. Diana

    Iti doresc sa reusesti sa ai banii cat mai repede!
    Sanatate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén