Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Galateni, 6;9

Cu ajutorul lor am reușit să facem 400 de bucuri la copii în valoare de peste 7.000 lei

Salut, după cum v-am spus din prima postare, de Moș Nicolae nu aveam de gând să fac nimic și tocmai acest lucru a fost un semn. Mă gândeam că e destul să facem doar de Crăciun vreo 200 pungi cu dulciuri, anul trecut am rămas puțin dezamăgit că de Crăciun nu sau mai adunat bani doar de 135 pungi la 10/pungă.
Dar într-o zi ma sunat Ștefan să-mi propună o colaborare și să facem 200+200 pungi cu dulciuri, ma încurajat foarte mult și am prins și eu curaj, m-am apucat și am scris că vrem să facem 200+200 pungi cu dulciuri, valoarea unei pungi la 15 lei, fără să-mi dau seama cât ar costa aceste pungi, a doua zi mi-am dat seama că trebuie vreo 6.000 lei 😀 ,dar nici nu puteam da înapoi, mă gândeam că poate e un semn de la Dumnezeu și chiar a fost.
Împreună cu SOS4LIFE am pornit campania de strângerea banilor pentru 200+200 pungi cu dulciuri, când Dumnezeu binecuvântează se vede și treburile merg nespus de bine, am primit multe donații și rămâneam foarte surprins cât de repede se adunau banii. Datorită SOS4LIFE sau adunat mai mult de jumătate din bani, aprox 4.000 lei (merită să colaborați cu SOS4LIFE) restul de bani până la 7007 lei de la mai mulți donatori, aveți o listă completă mai jos. Am rămas foarte, foate surprins când am primit ultima donație de 300 euro (tot de la un anonim din partea SOS4LIFE, (eu încă nu am primit de la nimeni așa o donație de mare pentru nici una din Campanii), cu acești bani am încheiat Campania înainte să înceapă luna Decembrie, o adevărată MINUNE, nici acuma nu-mi vine să cred, sincer vă spun și sau adunat mai mulți bani decât ne-am făcut planul.
Toate astea, nu eu le-am făcut, Domnul a făcut totul, ne-a oferit transport și voluntari de fiecare dată. De Moș Nicolae am făcut 200 pungi cu dulciuri în valoare de 16.4 lei/pungă, mai mult decât era planificat, la fel și de Crăciun 200 pungi în valoare de 16.8 lei/pungă, plus 24 pungi în valoare de 15 lei/pungă pentru copii din București. Vreau să mulțumesc în primul rând Domnului pentru că a făcut aceste minuni și bucurii copiilor. Vreau să mulțumesc la Ștefan și SOS4LIFE pentru colaborare și donații, Stefan a vrut să vină de la București să să participe la cumpărături și distribuire, dar din cauza unor probleme de sănătate a trebuit să renunțe, am zis că poate reușește de Paști 😀 .Mulțumesc Voluntarilor și anume, Andrei, Radu, Angela, Sebi și băiatul lui, Meli, Corina, Camelia și Alexandru. Mulumesc celor care ne-au ajutat cu transportul la distribuire, prin Câmpia-Turzii Horea și prin Turda Adi și Erica, fam. Paloczi și Sebi, prin com Călărași Radu. Mulțumesc la toți Dinatorii care au ajutat financiar, aveți mai jos lista completă.
Peta Mădălina Nadia = 50 lei
Tudorache Ana Irena = 60 lei
SOS4LIFE = 1600 lei
Aliye V. Iancu = 100 lei
Grup-ul Ajutoare pentru Moș Crăciun = 780 lei
Stolea Gheorge = 100 lei
Anonim =107,81 euro
Anonim Turda = 200 lei
Anonimă din Dej = 100 euro
Teodor Parlogea = 53.89 euro
Prin SOS4LIFE = 1.000 lei
Tyan Stelică = 50 lei
Anonim din partea SOS4LIFE = 300 euro
DasDas = 300 lei
cristinel =50 lei
Anonimă Arad =250 lei
După toate acestea am mai rămas și cu bani, 137 lei, pe care îi voi folosii pentru următorul Proiect. Multă sănătate

Anterior

Ce îți dorești de ziua ta?

Următorul

De ziua mea am făcut o plimbare de 400 km

  1. Dan

    Este foarte frumos ce faceti pentru acesti copii sarmani. Jos palaria!

  2. Imi place pagina ta, sa mai postezi daca mai ai actiuni de acest gen in derulare sa stim si noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén