UDAPTED: Am fost nevoit să renunțăm la acest Proiect.
Salut, având în vedere cât de mare este cererea de cărucioare și câtă lume are nevoie minim de un cărucior manual, care ar apărea mai ușor de făcut rost și totuși și astea sunt greu uneori de găsit 🙁 .
Mă sună săptămânal 2-3-4 cazuri care au nevoie de un cărucior și din păcate nu pot face mare lucru. Doar scriu pe Facebook și dacă cineva îl ajută, mai facem câte o bucurie. Sunt și de vânzare, un cărucior manual poate ajunge între 5 și 800 RON, de obicei cei care au nevoie nu își permit acești bani pentru că 525 RON este indemnizația pentru persoană cu dizabilitate gradul 1 în România, nu poate da omul cel puțin o indemnizație pentru un cărucior manual.
Și totuși dacă ne unim toți putem ajuta minim 25 de

persoane cu dizabilități grave. Am găsit pe cineva pe internet care vinde
14 cărucioare manuale,
10 cărucioare electrice și
1 scuter electric,
toate au ceva probleme doar că se pot repara. Omul la început mi a cerut 1.500 € pentru toate, dar am negociat cu el și mi le lasă la 1.000 € toate.
Vreau să vă rog să vă implicați în această lucrare, avem nevoie de 1000 de Euro ca să cumpărăm aceste cărucioare electrice și manuale,
Gândiți vă că, cu 1000 € putem face 25 de bucurii la 25 de persoane cu dizabilități, ar fi un lucru foarte fain în postul Paștelui.
Dacă sunt printre voi oameni care nu pot dona, vă rog măcar distribuiți această postare să o vadă cât mai multă lume și sunt sigur că va vedea și cine trebuie și ne va dona banii necesari pentru a putea face aceste 25 de bucurii.
Vă las mai jos contul bancar în care puteți dona, dar vă rog să specificați ”Pt cărucioare” că mai am și alte proiecte în derulare și nu vreau să le încurc pe toate. Vreau să știți un lucru, Dumnezeu vă va răsplăti, acest efort pentru că El nu rămâne niciodată dator nimănui. Eu sunt sigur de acest lucru. Domnul să vă binecuvânteze
Cont Banca Transilvania
În RON: RO78 BTRL RONC RT03 8839 4401
În EURO: RO28 BTRL EURC RT03 8839 4401
SWIFT: BTRL RO22 BIC: BTRL (xxx)
Ambele conturi sunt deschise la
Banca Transilvania – Sucursala Turda
PE NUMELE: EGYED PETRU ZOLTAN